IMAO JE PROBLEM SA ALKOHOLIZMOM, DEMOLIRAO HOTEL, PA ZVAO PROSTITUTKU! Detalji skandaloznog života Mitra Mirića zaprepastili javnost, folker skroz raskrinkan
Alo

Pevač Mitar Mirić naišao je na osudu voditeljke Dušice Jakovljević zbog spota sa duplo mlađom ženskom osobom i zbog onog što u njemu prezentuje. Naime, on je imao vrele kadrove sa pomenutom devojkom, a Dušica je bila zgrožena prizorom.

- Je l' vas nije sramota? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećeva klinki kule i gradove da bi bila sa njim, i ova mučenica... Zgrožena sam. Muka mi je - napisala je ona javno.

Podsetimo, Mitrov živor obeležili su brojni skandali. Poznato je da je pevač godinama imao problem sa alkoholizmom, a nedavno se pisalo kako je demolirao jedan hotel dok je bio pod dejstvom alkohola.

- On je, ko zna čime, napravio ogromnu rupu sa gornje strane televizora i još sipao dva litra soka u rupu. Pa je sok prošao na pod i napravio čitav karambol. U sobi gde je spavao bile su i ugašene cigarete na tepihu, ceo stan je bio urnisan. Organizator je počeo da viče na Mitra, a on se pravdao kako se ničega ne seća, pa se onda izvinjavao. Tad su se dogovorili da više ne sme ni kap alkohola do kraja turneje da okusi, inače će raskinuti ugovor- rekao je izvor blizak pevaču.

Međutim, Mitar nije bio u centru skandala samo zbog poroka, za njegovo ime bile su vezane i mnogobrojne afere. Naime, transrodna pevačica Elektra Elit iznela je šok tvrdnje da je pevač zahtevao usluge od nje.

- Neću da kažem sa kim sa javne scene sam imala se*s, ali pisao mi je jedan narodni pevač, neću da kažem sad koji, ima otprilike već 55 godina, i pitao me za se*s i nisam mu odgovorila! Mislim, mogu da kažem ko je! Pisao mi je Mitar Mirić i nisam mu odgovorila jer se ja ne bavim prostitucijom u svojoj državi. On nije moj tip - pričala je ona.

Takođe, folker se svojevremeno našao u žiži javnosti nakon što je 2019. godine osvanula vest da je pevač navodno u vezi sa izvesnom Draganom, iako je godinama u braku sa suprugom Suzanom, što je pevač oštro demantovao.

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje. Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - govorio je Mirić, koji je više puta uhvaćen kako razmenjuje poruke sa devojkama.

ZAVIRITE U VOZNI PARK OD 837.000 EVRA! Saša Popović vlasnik je najskupljih automobila, a pogledajte kako besne mašine izgledaju (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading