IŠLA JE KOD PSIHOLOGA ZBOG TOGA! Jelena Kostov prvi put progovorila o ovom detalju svog privatnog života, evo zbog čega je potražila stručnu pomoć
Foto: EPA/Kristijana Ćaćić

Naša poznata pevačica Jelena Kostov neko je ko posle svoje porodice najviše na svetu voli svoj posao, međutim, kao mala imala je drugačije želje.

Naime, iako je većina pevačica oduvek maštala o sceni, Jelena je za razliku od njih želela da se bavi potpuno drugačijom profesijom.

– Želela sam da budem medicinska sestra. Iako ja padam u nesvet kada vidim krv i to je bilo totalno nepojmljivo. Jednom sam došla iz škole i izrazila želju da upišem muzičku školu. Pozvali su moju ujnu koja je psiholog i kada sam izašla iz njene kancelarije rekla sam da upisujem muzičku školu, a znate šta mi je ona rekla: „Da li ima nešto bolje nego da ti život bude pesma?“– ispričala je pevačica.

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ može da se pohvali fakultetskom diplomom, te ako odluči da jednog dana prekine svoju muzičku karijeru, uvek može da se vrati svom primarnom zanimanju.

– Srećna sam što sam završila Muzičku akademiju i što sam sada diplomirani teoretičar umetnosti. Ako se jednog dana umorim od pevanja, mogu da predajem deci u školi – izjavila je svojevremeno.

SLAVLJE U DOMU MILICE DABOVIĆ! Bivša košarkašica podelila radosne vesti, a jedan detalj će vas posebno zaintrigirati

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading