UŽIVA U LJUBAVI Jovana Pajić otkrila da je zaljubljena, ne krije sreću pored njega, isplivao snimak koji dokazuje koliko su bliski!
Foto: Youtube/Printscreen

Kada su Jovana Pajić i Sale Tropiko odučili da stave tačku na svoj brak javnost je ostala zatečena, a oni su se rastali bez skandala i uprkos razvodu trude se da njihove ćerke ne osete to kao gubitak.

Iako ni Jovana ni Sale ne vole da otkrivaju previše detalja iz svojih privatnih života, na njenom Instagramu osvanuli su snimci koji su rastopili mnoga srca i pokazala koliko je ljubavi u njenom životu.

Naime, pevačica je pokazala koliko je vezana za svoju mačku koja joj se umiljava i stavlja svoju glavicu tik uz Jovaninu.

– Šta znači ovo glava na glavu, uvek i stalno? Razumete li vi ovu ljubav?– pitala se Jovana dok je uživala u zagljaju svog kućnog ljubimca.

Podsećamo, Jovana je svojevremeno priznala da je razvod za nju nešto najteže što je do sada doživela u životu.

-Prošla sam kroz emotivno razdvajanje, ako ćemo da budemo skroz precizni nisam to zvanično, odnosno zaksonski regulisala. Ali je jedan prilično težak period iza mene u smislu prevazilaženja i mirenja sa novonastalom situacijom – rekla je pevačica i otkrila ko joj je bio najveća podrška u teškim momentima:

-Ja imam dve predivne ćerke koje su meni jedan buster ozbiljan u životu, i onda sve to nekako ide mnogo brže. Nema se vremena da se puno razmišlja o tome i da se ostaje u prošlosti – zaključila je ona.

OBJAVLJENA FOTKA SAŠE VIDIĆA KOJA SLAMA SRCE Bolest i zdravstveni problemi su bili sve vidljiviji, pokušavao je na sve načine da to prikrije! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading