Marija
Foto: Alo/Printscreen

Marija Šerifović nedavno je hitno otputovala u Los Anđeles. Razlog odlaska nije otkrila, ali je zato sa fanovima podelila sa kime je uživala samo nekoliko dana pre, i to u kupaćem kostimu!

MARIJA ŠERIFOVIĆ U KUPAĆEM KOSTIMU Pevačica se skinula, a tek da vidite koja lepotica uživa s njom daleko od Srbije! (FOTO)

Printscreen

 

Naime, Marija je sa prvim danima proleća spakovala kofere i otputovala u Dubai u društvu majke Verice i najboljih prijateljica, među kojima je i Jovana Pajić, bivša supruga Saleta Cvetkovića, frontmena "Tropiko benda".

Iako se o njihovom prijateljstvu dosta spekulisalo, Jovana i Marija dokazale su da to nije uticalo na njihov odnos, te su se zajedno kupale u Emiratima.

Šerifovićeva je objavila fotografiju iz čamca na kojem prijateljice ne skidaju osmeh sa lica, a iako nose pojas za spasavanje, mnogi su se iznenadili jer pevačica ne objavljuje često fotografije u kupaćem kostimu.

MARIJA ŠERIFOVIĆ U KUPAĆEM KOSTIMU Pevačica se skinula, a tek da vidite koja lepotica uživa s njom daleko od Srbije! (FOTO)

Printscreen

 

Podsetimo, Marija je nedavno na svom Jutjub kanalu podelila sa fanovima kako su ona i Verica "opljačkane" u Dubaiju. U vlogu je objasnila da im je pakovanje kafe, nekoliko urmi i kristale za sinuse ulični prodavac naplatio čak 125 evra.

"PRAVIŠ ŽRTVU OD SEBE ZBOG NEČIJE SMRTI!" Elena Kitić brutalno urnisala Mahrinu, brutalan rat se nastavlja, pljušte šok prozivke i optužbe!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading