RAZOTKRIVENA NEVIĐENA BLAMČINA I PREVARA NAŠEG PEVAČA! Plaćao 700 dinara glasače da pobedi na festivalu, a onda doživeo potpuni debakl i sunovrat!
Foto: Promo/Promo

Danijel Alibabić od 1996. traži svoje mesto na estradnom nebu. Takmičio se na različitim festivalima, bio učesnik rijalitija, pisao tekstove, ženio se i razvodio burno, a sad je rešio da bude učesnik na kultnom festivalu Beogradsko proleće.

Protokol je bio takav da se pobednička pesma bira slanjem SMS poruka od strane publike, pa je Alibabić hteo pomoću novca da sebi namesti pobedu.

Crnogorski pevač je plaćao ljudima da glasaju SMS porukama za njega, o čemu svedoče poruke koje su procurile u javnost. Jedna od čitateljki Kurira javila nam se mejlom sa porukom koja glasi:

"Želim da ostanem anonimna, da mi se ime ne objavi. Ali ovo stvarno nije fer. Šaljem u prilogu foto sa svog telefona" - napisala je jedna žena, a u prepisci koju nam je dostavila bile su poruke od agencije za statiste.

- Za večeras od 22 sata biće nam potreban veliki broj ljudi koji će od kuće sa svog telefona poslati 20 poruka za kandidata koji peva pod rednim brojem 1. Za uslugu glasanja biće vam plaćeno 500 dinara po poruci, koje, kad glasate, morate sačuvati u telefonu (ukupno 20), isplata sutra i u ponedeljak od 17 do 20 sati kod Konja na Trgu - pisalo je u poruci koja je prosleđena statistima.

Ubrzo nakon ove stigla je i poruka u kojoj je navedeno da se prijavio dovoljan broj kandidata koji su pristali da za 500 dinara glasaju za Alibabića:

- Spisak za festival Beogradsko proleće je popunjen, hvala svima na ogromnom broju prijava.

Na sreću ili na žalost, Danijel nije pobedio na festivalu Beogradsko proleće. Trijumf je odnela pop pevačica Tijana Bogićević s pesmom "Krila od dima", drugo mesto zauzeo je bosanski pevač i učesnik "Zvezda Granda" Adi Šoše, treće mesto osvojio je Isak Šabanović, a Alibabić nije uspeo da se plasira ni u prvih pet.

SKANDALČINA NEVIĐENIH RAZMERA! Penzionerka tvrdi da ju je Lepa Brena "pokrala", iznela šokantne dokaze i zajecala na sav glas!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading