SKANDALČINA NEVIĐENIH RAZMERA! Penzionerka tvrdi da ju je Lepa Brena "pokrala", iznela šokantne dokaze i zajecala na sav glas!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznata pevačica Lepa Brena više puta bila je u žiži javnosti zbog skandaloznih i nezakonitih postupaka, ali nova afera u kojoj je glavni lik definitivno će uticati na njen ugled i reputaciju.

Sada se javila jedna penzionerka Tinka Nikolić iz Zemuna, te se požalila kako ju je Fahreta pokrala preko svojih kineskih, škart čarapa. Da stvar bude još gora, gospođa je imala sve dokaze da je kupila Brenine pocepane čarape, ali pevačicini radnici su bili izuzetno bezobrazni prema njoj i nisu joj iste reklamirali.

Naime, razočarana penzionerka nije znala šta više da radi kada su nekoliko puta izmanipulisali njom, pa je rešila da kontaktira medije i da podeli kakvu je neprijatnost doživela od Lepe Brene i njenog tima.

- Kupila sam čarape kod Brene na štandu gde se prodaju i nakon dva dana su se pocepale, što sam odmah reklamirala. Iskreno da vam kažem, bila sam baš iznenađena, budući da znam koliko ih je Brena reklamirala s onim ananasom i da bi trebalo da su izdržljive. Ništa im nisam radila, a one su bile pocepane - počela je priču Tinka i otkrila kako su se prodavačice ponašale prema njoj kada je kupovala čarape, a kako kada je došla da ih reklamira:

- Prilikom kupovine prodavačica je bila veoma ljubazna, ali kada sam otišla da reklamiram, menadžerka je pokušala da se potpuno ogradi i sve svali na mene. Govorila mi je da sam možda ja zakačila noktom i pocepala i da nisam kod njih ni kupila. Zamislite to, oni mene pokrali, a još me i krive. To što su mi rekli da nisam kupila čarape kod njih nije istina, kasnije sam pronašla i račun. Mnogo sam se iznervirala jer sam slušala kako je Brena govorila da je poklanjala čarape, a meni nisu mogli da se odazovu i poklone jedne, to jest da mi reklamiraju pošto sam uredno platila, a šta imam dokaze. 

"IZGUBILA SAM BEBU" Potresno priznanje Jelisavete Orašanin, nije mogla više da izdrži, otvorila dušu i rasplakala sve!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading