OSVOJIO NAGRADU NA FESTIVALU Isak Šabanović se odmah pohvalio na društvenim mrežama: "Dragi narode, ovo nije malo" (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Završeno još jedno „Beogradsko proleće“, a ovogodišnja pobednica je pevačica Tijana Bogičevcić sa pesmom „Krila od dima“.

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Isak Šabanović osvojio je treće mesto i odmah se oglasio na društvenoj mreži Instagram, te se zahavlio na velikoj podršci.

Dragi narode, hvala vam na podršci. Treće mesto na festivalu „Beogradsko proleće“ nije malo. Hvala i živeli – napisao je roker.

Tik pred nastupe ekipa Grand portala imala je priliku da u neformalnoj i druželjubivoj atmosferi porazgovara sa takmičarima.

Umetnici nisu krili zadovoljstvo učešćem na prestižnom festivalu i ushićenje jer su deo jednog novog istorijskog zapisa.

-Bilo mi je teško da nađem odgovarajuću pesmu za festival jer nismo znali kako ćemo i šta ćemo. Pesma se zove „Svakoj sam po nešto dao“ i mislim da je prava. Imam veliku tremu, ali mi je energija pozitivna, pa malo zaboravim na nju. Pre svega sam ovde došao da se družim – rekao je uzbuđeno Isak Šabanović.

EVO KO JE KRIV ZA SVE Mirka Vasiljević napokon otkrila zašto se nije udala za Vujadina Savića

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading