"DRSKA, UMIŠLJENA I NELJUBAZNA" Komšije raskrinkale pravo lice Milice Dabović, evo zbog čega je ne podnose
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Košarkašica i zvezda sajta za odrasle Milica Dabović non-stop je u žiži interesovanja javnosti zbog svojih izjava i slobodnih fotografija, a njene komšije u srpskoj prestonici otkrile su šta misle o njoj.

- Joj, gde baš za nju da me pitate. Oduvek mi je bila antipatična, drska je, neljubazna, umišljena, a otkad je počela da promoviše i taj njen posao, da se skida gola, muka nam je svima kad je vidimo. Pitamo se samo kako će se sve to odraziti na budućnost. Ipak ona nije sama, nije ni devojka, a nije ni mlada pa da može sebi takvu reklamu da dopušta. Ne znam šta joj bi da od uspešne košarkašice i takmičenja u onom malo kulturnijem rijalitiju postane ovo što danas promoviše i od čega živi - kazala je prodavačica koja radi u blizini stana Milice Dabović.

- Mene samo zanima koga uopšte zanima ta persona. Ne znam, meni je ona gora od svih ovih po rijalitiju. Ni srama ni blama. Ne znam šta da vam kažem, često nosi kese kad je sretnem iz radnji i pijace, kad je ovako čovek vidi, nikad ne bi rekao ništa loše o njoj... Ali džaba kad eto šta je dozvolila sebi. Znam sve priče, i da je prodavala garderobu da preživi, i da je doživela nasilje, ali ovo da od žrtve postane pornićarka, to je strašno - rekao je Miličin komšija za Kurir.

POČEO JE SPEKTAKL! Eros Ramacoti zapevao pred krcatom Arenom, kada je ovo izgovorio svi su se digli na noge(VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading