PRIPREMITE SE ZA VELIKI SPEKTAKL Eros Ramacoti večeras u Beogradu, zavirite u Štark Arenu i pogledajte kako izgledaju pripreme za večerašnji koncert najboljeg Italijanskog pevača (FOTO+VIDEO)
EPA/DAVID BORRAT

Beograd se sprema za nezaboravnu noć uz jednog od najpopularnijih italijanskih muzičara – Erosa Ramacotija. Za samo nekoliko sati do početka koncerta u Štark Areni, pripreme su uveliko u toku.

Koncert, koji organizuje Hype produkcija, počinje u 21 čas, ali već sada se očekuje da će se Arena napuniti do poslednjeg mesta.

Ramazzotti je dobro poznat srpskoj publici, a njegove pesme poput “Fuoco nel fuoco”, “Più bella cosa” i “Un’altra te” su postale evergrin hitovi.

Izvođač je, prema rečima organizatora, spreman da pruži nezaboravnu noć uz najveće hitove iz njegove karijere, kao i pesme sa novog albuma “BATTITO INFINITO”.

Zavirite u Arenu i vidite kako izgledaju poslednje pripreme pred početak koncerta. Uveliko se radi na postavljanju rasvete i ozvučenja, kao i na postavljanju bine i scenske opreme. Organizatori kažu da su ulaznice za koncert gotovo rasprodate, a ostalo je još samo nekoliko poslednjih karata za one koji žele da se pridruže ovoj nezaboravnoj muzičkoj večeri.

Spremite se da budete deo jedinstvenog muzičkog doživljaja i uživajte u hitovima jednog od najvećih italijanskih muzičara svih vremena – Erosa Ramazzottija.

MLAĐA JE OD NJEGA 25 GODINA I PRAVA JE BOMBA Peja je svoju devojku častio silikonima, a zbog ovoga mu svi zavide (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading