SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL Saša Mirković obišao Arenu pred koncert Erosa Ramacotija, ispred veliki broj šlepera i autobusa, evo kako sve to izgleda!
Foto: Printscreen/Hype Production

Sutra uveče, u Štark Areni sa početkom u 21 čas, održaće se spektakl koji je jedan od najiščekivanijih događaja u muzičkom svetu ovog dela Evrope.

Koncert će biti organizovan u Hype produkciji, koja je već poznata po organizaciji vrhunskih muzičkih događaja na Balkanu, a i u Evropi. Očekuje se da će koncert Erosa Ramacotija privući publiku kako iz cele Srbije, tako i iz celog regiona, ali i iz svih okolnih zemalja.

Međutim, pre nego što se koncert održi, timovi organizatora su imali pune ruke posla kako bi sve bilo spremno za veliku noć. Upravo ispred Arene je stiglo sedam šlepera i dva autobusa punih ljudi koji rade na pripremi i realizaciji koncerta.

Od podešavanja ozvučenja i svetlosnih efekata do pripreme scenografije, sve mora biti savršeno kako bi Eros Ramacoti pružio svojim fanovima nezaboravan nastup.

Mirković ništa ne prepušta slučaju, pa je odlučio da obiđe Arenu pred Ramacotijev koncert. 

Podsetimo, producent Saša Mirković, objavio je na svom Instagram storiju da je Eros sleteo sa svojim timom u Beograd.

-Upravo je Eros sleteo sa svojim timom – pa dodao:

– Srbija i Beograd će ga ugostiti domaćinski! – objavio je Mirković.

"PLAČEM UZ TATINE PESME" Marija Ramadanovski otkrila istinu o filmu koji se snima po životu Džeja, pa priznala: Majka i sestra to ne žele!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading