OTKRILA SVOJE PRAVO LICE Katarina Živković je krila istinu o svom životu godinama, a sada je sve isplivalo na površinu
Foto: Alo/Printscreen

Katarina Živković svoje pravo lice uspešno krije već godinama, a sada je otkrila da se time ponosi

-Javnost apsolutno nema pojma i ne zna ko sam ja i to je meni veliki uspeh jer smatram da ne treba svi sve da znaju. Estrada i posao koji mi radimo je jedna velika gluma, počev od toga da moramo da se smešimo i kada nam nije do toga, ali i da fingiramo mnoge stvari. Bolje je sačuvati neke stvari samo za sebe, jednostavno ne treba ogoliti dušu- ispričala je Katarina 

-Teško mi je da uspem u tome, ali se borim. Ja sam jako emotivna, senzibilna osoba i teško mi pada kada moram da lažem, da govorim na primer da sam dobro, a zapravo nisam. To sve iziskuje ogromnu energiju, ali sam znala u šta ulazim. Znala sam da karijera zahteva veliko odricanje- bila je iskrena pevačica.

Uprkos tome što danas živi svoj san, Kaća je otkrila da njeni roditelji nisu želeli da ona uplovi u muzičke vode i da su za nju imali drugačiji životni plan.

-Roditelj kao roditelj uvek podržava svoje dete, naravno ako su namere tog deteta prave. Međutim, biću iskrena, pre par dana me je majka nazvala i imale smo neki razgovor kao majka i ćerka i ona mi je rekla „Sve je lepo što se tebi dešava ali ja sam za tebe zamišljala drugačiji život. Tako da ja jesam imala njenu podršku, ali je ona to radila jer je videla da je to jedina opcija- rekla je Živkovićeva.

I u ljubavi, kao i u poslu, Kaća vešto uspeva da sakrije svoje emocije iako je to mnogo puta do sada koštalo.

-Jesam bila zaljubljena i po prirodi sam jako stidljiva, čak mi se dešavalo da toj osobi ne pokazujem da sam zaljubljena već sam često od tih muškaraca bežala i nisam se javljala na telefon. Mislim da je mnogo više bilo tih slučajeva gde sam bila zaljubljena i da taj muškarac to nije znao- otkrila je Katarina.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Oglasio se Kristijan Golubović nakon skandala u školi: "Falile su mi dve petice da budem vukovac..."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading