EKSKLUZIVNO ZA ALO! Oglasio se Kristijan Golubović nakon skandala u školi: "Falile su mi dve petice da budem vukovac..."
Foto: Alo/Printscreen

U osnovnoj školi Đura Jakšić u Beogradu zabeležen je snimak koji je razbesneo mnoge roditelje, ali i zbog koga je reagovalo i Ministarstvo prosvete, a na njemu se vidi kako Kristijan Golubović predaje nastavu đacima.

Naime, na društevnoj mreži TikTok objavljen je snimak pod nazivom "Vaš omiljeni profesor", a na kome se vidi rijaliti zvezda i voditelj jedne emisije, Kristijan Golubović kako se na samoj nastavi zabavlja sa prisutnim đacima.

Kako se kasnije saznalo, Kristijan se našao u ulozi profesora zbog snimanja spota popularne grupe Crni Cerak.

Dok se roditelji bune jer je škola dozvolila da Kristijan uđe u školu i tvrde da je to izrazito loš primer za njih, Golubović smatra upravo suprotno.

- Svi pričaju o tome kakva je moja prošlost, a niko ne kaže da sam bio dobar đak. Falile su mi dve petice da budem vukovac, upisao sam Likovnu akademiju, imam 60.000 slika, ne znam što se bune – pita se čuveni junak koji je svoje umeće pred kamerama već pokazivao i u dokumentarcu „Vidimo se u čitulji“, kao i u rijaliti programima.

Reagovalo Ministarstvo prosvete

Ministarstvo prosvete zatražilo je od prosvetne inspekcije da hitno izvrši nadzor u OŠ "Đura Jakšić" u Rakovici, nakon saznanja da je u toj školi sniman spot u kome učestvuje Kristijan Golubović.

Crni Cerak: To je snimanje spota, nije nastava, roditelji su dali dozvolu

Muzički sastav Crni Cerak odmah po objavljivanju snimka i reagovanja u javnosti objavio je na storiju svog instagram profila da se učionica koristila za potrebe snimanja spota, te da su za to dobili dozvolu od roditelja.

SKANDAL U OSNOVNOJ ŠKOLI Kristijan Golubović držao čas, oglasilo se ministarstvo, a onda i opasni momci sa Ceraka!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Meli i Nesa

20.04.2023 15:28

Ma srami se, prebio te albanac duplo manji od tebe u Austriji...

Aca sd

20.04.2023 16:26

Kristijan je stvarno čitao bajke i postao Baron Minhauzen...