"KUPUJEM TREĆI STAN NA VRAČARU" Aleksandra Mladenović otkrila sve tajne, pa priznala da joj je on najveća greška u životu!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Mladenović ima samo 28 godina, a već kupuje treći stan, i to na jednoj od najskupljih lokacija u Beogradu, na Vračaru! Pevačica ne troši pare na skupocene krpice, obuću i satove, već svaki zarađeni dinar ulaže u nekretnine.

Radi punom parom, zbog čega je često umorna i nema vremena za sebe, ali ne žali! Naprotiv, ponosna je na sebe što je sa 24 godine obezbedila sebi krov nad glavom.

- Prvi stan sam kupila 2018, a potom i automobil. Posle dve godine sam pazarila još jednu nekretninu u Beogradu na vodi, a sada planiram da kupim treći stan na Vračaru. Kad to završim, smiriću se, majke mi - kroz osmeh kaže pevačica na početku razgovora za Hit i dodaje da joj je veoma važno da novac pametno ulaže:

- Ne bacam pare na izlaske i na neke druge gluposti! Volim da radim i da gradim. Kada jednog dana budem imala porodicu biće mi lakše, jer ću manje morati da nastupam, a više da budem uz decu. Ponosna sam na to što sam obezbedila i moje roditelje, majku Vesnu i oca Gorana. Renovirala sam im kuću i u potpunosti je sredila.

"SVI ĆEMO IM POMAGATI" Baka Danijela priznala na koga liči mali Krstan, pa otkrila gde će Ražnatovići živeti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading