"SVI ĆEMO IM POMAGATI" Baka Danijela priznala na koga liči mali Krstan, pa otkrila gde će Ražnatovići živeti!
Foto: Printscreen/Alo

Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su drugog sina Krstana, koji se rodio dan nakon Vaskrsa, 17. aprila.

Porodice Ražnatović i Rodić slavile su duboko u noć rođenje još jednog naslednika, a sada je Bogdanina majka, Danijela Rodić progovorila o detaljima njenog porođaja i o prinovi.

- Čestitke stižu svakodnevno, na proslavi je bilo stvarno veselo i prelepo. Sa Bogdanom se čujem non-stop, ona je dobro. Videli smo se i preko video-poziva, ali i uživo. Beba je super! Videla sam unuka, presladak je! Liči na svog brata, tu su slični, imaju iste crte lica. Malo je tamniji, Željko je bio malo plavlji, ali deca se za godinu dana promene, videćemo - kaže Bogdanina majka i otkriva kada će Ražnatovićka napustiti porodilište.

- Ne znamo kada će Bogdana izaći iz bolnice, zato što se porodila carskim rezom, tako da i bolje je da ostane u bolnici. Oporavak traje. Samo da je sve kako treba prošlo, hvala Bogu - priča Rodićeva.

Uprkos dobroj atmosferi na proslavi kod prijatelja, Danijela se ipak nije latila mikrofona, jer kako kaže, ima onih koji to rade mnogo bolje od nje.

- Bilo je veselo, ali nisam se latila mikrofona, nisam ja taj talenat. Ima ko zna da peva, zna se!

Danijela je spremna da maksimalno pomogne Bogdani oko novorođenčeta, koja će nakon izlaska iz porodilišta živeti opet na relaciji Titel - Beograd.

- Svi ćemo joj pomagati oko bebe, i Željko i Veljko, jedna baba, druga baba, deda, svi ćemo da ga čuvamo. Beba će za početak biti na relaciji Titel - Beograd. Malo kod nas, malo kod njih - otkriva nam ponosna baka.

Dok je mama u porodilištu, malog Željka u Titelu čuva baka Danijela, koja ističe da njen unuk nije ni svestan da je dobio brata.

- Željko je trenutno sa mnom, kod mene je zasad. Još uvek nije svestan da je dobio brata, dok ne dođe beba kući.

Rodići su u kratkom periodu dobili četiri unuka, a Danijela ne krije da bi volela da ima i unuku.

- Bože zdravlja biće još dece, ali tek se porodila, polako... Ne bi bilo loše da posle četiri unuka dobijemo i unuku, dobro bi nam došla jedna devojčica. Kako bude, samo nek je živo i zdravo - zaključila je Danijela.

"ZVAO SAM JE, ALI..." Milan Milošević otkrio zbog čega Jovana Jeremić nije došla na njegov rođendan, ovo je pravi razlog!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading