ČEKA GA KAZNA DO DESET GODINA ZATVORA Oglasio se Gatozov advokat, pa otkrio sve detalje krivičnog dela!
Printscreen

Nakon saznanja da je Nenad Marinković Gastoz prevaren za za novčanu sumu od 30.000 evra, Informer je stupio u kontakt sa njegovim pravnim zastupnikom Denisom Kurtovićem.Popularnog pevača je naš paparaco uslikao ispred jednog poznatog restorana u Beogradu, dok razgovara sa svojim advokatom sa kojim smo stupili u kontakt kako bi potvrdio informacije do kojih je došao naš portal.

Podsetimo, prema izjavi izvora bliskog Gastozu, jutjuber je želeo da rentira nekoliko apartmana na Zlatiboru na pet godina za 30.000 evra, ali je prevaren:

- Nenad ima dosta poslovnih ponuda, stalno nastupa i redovno ulaže novac u neke isplative poslove. Ovoga puta mu je jedan momak predložio da zakupi više apartmana na Zlatiboru na period od pet godina po ceni od 30.000 evra i njemu se ova ideja učinila zanimljivom, napravili su dogovor i sve je delovalo u redu. Međutim, lik je prestao da mu se javlja. Nenad ga je uporno zvao i pokušavao da stupi u kontakt s njim preko nekih ljudi, ali ništa. Sad je podneo prijavu i angažovao advokata da bi sudskim putem povratio svoj novac- za "Informer" je izjavio izvor. 

A sada je informaciju o tome da je Gastoz prevaren, za "Informer", potvrdio i njegov advokat: 

-Nadležnom tužilaštvu u Beogradu je podneta krivična prijava protiv osumnjičenog (ime poznato redakciji), zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo Prevare iz čl. 208. st. 1. u vezi st. 4. Krivičnog Zakonika Republike Srbije, a kojim krivičnim delom je predviđena kazna zatvora od 2 do 10 godina i novčana kazna, jer iznos prelazi sumu od 1.500.000,00 RSD - priča pravni zastupnik Nenada Marinkovića Gastoza, Denis Kurtović i dodaje: 

- Nažalost, i nakon vise upućenih poziva prema osumnjičenom, poslate opomene, isti nije izvršio svoju obavezu, te je svojim radnjama uz lažno prikazivanje činjenica doveo u zabludu Marinkovic Nenada iz Beograda i duži vremenski period ga održavao u istu, dok ga je prethodno naveo da izvrši radnje koje su očigledno usmerene samo u pravcu oštećenja Nenadovog imovnog stanja. 

Denis ističe da će priča dobiti epilog na sudu i da veruje u tužilaštvo u Beogradu:

- Imajući u vidu efikasnost postupajućeg tužilastva u Beogradu, očekujemo brzo postupanje i sašlusanje osumnjičenog, pa i izvođenje preostalih predloženih dokaznih radnji. To za sada sve što vam mogu reći- kazao je Kurtović. 

OTIŠLI KORAK DALJE Bogdan Srejović vezu sa Jovanom postavio na viši nivo, pa objavio lepe vesti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading