KRAJ ZBOG DRUGE ŽENE Nadežda Biljić otkrila šokantne detalje, ona joj je uništila brak sa Tomom: Ispala sam magarac!
Foto: Promo/Foto: Dejan Milićević

Pevačica Nadežda Biljić i njen suprug Toma Panić nisu uvek bili u srećnom braku. Naime, nakon što mu je rodila sina, maneken je ušao u rijaliti kako bi zaradio novac za njihovu porodicu, a umesto da se drži dogovora sa suprugom i ostane dosledan sebi, Toma je Nadeždu prevario sa Paulom Hublin.

Ona je tada ugostila ekipu Alo! i otkrila kako se oseća, te priznala da je ispala budala, uprkos činjenici da mu je verovala.

- Zbog deteta moram da budem prisebna. Ne mogu da budem dobro ni loše, ali moram da priznam da sam ispala magarac i da treba da se pomirim sa tom činjenicom. Ne znam koja žena bi rekla svom mužu bravo za ono što je uradio - prisetila se tada Nadežda činjenice da je Toma Panić prevario sa Paulom Hublin i dodala:


U GALERIJI POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NJIHOV SIN LONGO I PORODIČNI DOM

- On nije trebalo to da uradi. Čovek koji ima porodicu i koji je tamo ušao sa stavom da ima dete i ženu ne može da prevari sve ono u šta se kleo. Rekla bi mu da ga volim, ali da je budala i majmunčina - ispričala je tada Nadežda.

Ipak, ubrzo je usledilo pomirenje, a par je, nekoliko godina nakon Tomine prevare u srećnom braku. Ne kriju da su ružne stvari ostavili u prošlosti i da im je sada najvažnija sreća sina Longa.

OBOŽAVALI STE JE KAO VODITELJKU "PAROVA", A ONDA JE ODJEDNOM DALA OTKAZ I OTIŠLA Postala je stjuardesa, a evo kako danas izgleda Ivana Savić i ćime se bavi (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading