ŠOK! TEODORA DŽEHVEROVIĆ POBEGLA I HITNO NAPUSTILA SRBIJU Nije mogla više da izdrži, razorena nakon što su isplivale njene navodno gole fotke! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Teodora Džehverović poslednjih dana glavna je tema domaćih medija. Naime, nju navodno ucenjuju intimnim snimkom, a sada se na mrežama i pojavila fotografija na kojoj je Teodora Džehverović potpuno naga.

Pevačica se tim povodom oglasila i otkrila da slika na kojoj je gola nije originalna, već da je u pitanju fotomontaža.

Nakon svih dešavanja, Teodora je rešila da napusti Srbiju, pa je tako spakovala kofere, i zajedno sa prijateljem, snajkom Adrianom Kadar i bratom Savom otputovala u toplije krajeve - na Sejšele.

Ona se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu gde se oglasila sa aerodroma i pokazala trudnu snajku kojoj je stomak do zuba.

Da podsetimo, nedavno je u medijima objavljena vest kako pevačicu Teodoru Džehverović navodno ucenjuju intimnim snimkom, a na društvenim mrežama kruži audio snimak intimnih odnosa.

ŠOK! TEODORA DŽEHVEROVIĆ POBEGLA I HITNO NAPUSTILA SRBIJU Nije mogla više da izdrži, razorena nakon što su isplivale njene navodno gole fotke! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Najpre je na Tik Toku osvanuo audio snimak na kom se navodi da se čuje glas popularne pevačice tokom intimnih odnosa.

"Ko je gledao Zadrugu od početka do kraja zna da je ovo 1000% Teodorin glas", "ijuu, ovo je stvarno ona", "sramota"... su samo neki od komentara ispod ovog video snimka na Tik Toku.

DEVEDESETIH JE SVE OPČINILA, BOŠKO JAKOVLJEVIĆ JOJ JE LUPIO ŠAMAR Odjednom nestala, udala se za moćnika iz senke, a evo kako danas izgleda i čime se bavi! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading