IZGUBILA JE BITKU SA TEŠKOM BOLEŠĆU Morena je bila u tajnoj vezi sa zadrugarkom, a evo sa kojom devojkom je delila krevet!
Foto: Printscreen/yotube/printscreen

Matora je u "Zadruzi" otkrila kako je imala sočnu aferu sa udatom ženom u "Parovima", a da su odnose imale pored Vesne Rivas, koja je hrkala i nije čula, sada je otkriveno ko je u pitanju.

IZGUBILA JE BITKU SA TEŠKOM BOLEŠĆU Morena je bila u tajnoj vezi sa zadrugarkom, a evo sa kojom devojkom je delila krevet!

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Jovana Tomić Matora je svojevremeno dok je boravila u rijalitiju "Parovi" upoznala atraktivnu udatu pevačicu iz Hrvatske iz Malog Lošinja, Morenu Marjanović u koju se zaljubila na prvi pogled, a vezu su pokušavale da sakriju od očiju javnosti, te su pričale da su najbolje drugarice, ali iskre koje su bile više nego evidentne nisu uspele da sakriju.

Morena i  Jovana Matora su neko vreme bile u intimnoj vezi, pa čak i na silu išle u izolaciju da bi vodile ljubav, to je trajalo par meseci, da su svi ukućani počeli da provaljuju, ali Morenin muž, biznismen iz Hrvatske je namirisao celu situaciju i brže-bolje izvukao svoju ženu iz kandži Matore.

Morena je neko vreme posle toga bila u etru, izbacila je pesmu "Dugme sa košulje" i još par numera, ali je ubrzo zatim i nestala, posvetila se karijeri u Hrvatskoj, a njene slike i dalje žare i pale na Instagramu, a njihova vrela afera je ostala upamćena i nekoliko godina kasnije.

Podsetimo, Matora je zadrugarima otkrila detalje veze sa udatom ženom i ostavila ih sve u šoku.

- Bila sam u vezi sa udatom ženom, to je bio pakao. Kur*ećetina prava. Vesna Rivas spava, kada zaspi a ona spava kao top, hrče. Pored Vesne imamo se*s, ništa ona ne čuje ne vidi, to je šou - rekla je Matora zadrugarima na bazenu.

Podsetimo, Morena je juče umrla u 10 časova u bolnici. Borila se sa leukemijom. Uspela je da pobedi bolest, ali nažalost se vratila. 

OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PREMINULE MORENE Zabeležila je poseban trenutak, a ono što je poručila pratiocima tera suze na oči (FOTO)

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading