OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PREMINULE MORENE Zabeležila je poseban trenutak, a ono što je poručila pratiocima tera suze na oči (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Morena se borila sa leukemijom, koju je bila pobedila, ali se potom opeet vratila. Njen bivši suprug, Manuel Curi potvrdio je vest o njenoj smrti.

- Morena je juče umrla u 10 časova u bolnici. Borila se sa leukemijom. Uspela je da pobedi bolest, ali nažalost se vratila. Ne znam šta bih vam rekao. Porodici je teško. Išao sam u bolnicu da je vidim i nažalost Morena nije vise sa nama - rekao je za "Kurir" Maneuel.

Ona je imala veoma buran život, a na društvenim mrežama neretko je delila svoje fotografije u raznim izdanjima. Na Fejsbuku je objavila jednu od svojih poslednjih fotografija koja je nastala za Doček Nove godine. Morena je tada bila u kućnom izdanju, te je Novu godinu dočekala sa porodicom i svojim prijateljima poželela sve najbolje.

"Ulazimo u Novu godinu u miru i veselju… Ovako prirodne i ležerno… Jer sve što nam treba je zdravlje i ljubav. Čestitke od porodice Marjanović svima", poručila je tada.

Inače, Morena je završila je srednju turističku školu u rodnom mestu Mali Lošinju, školu mode i dizajna u Rijeci, kao i fakultet za menadžment u Opatiji.

Takođe, u Istri je završila školu za profesionalnog vozača pa se, pored muzike, bila je i taksista kako bi pomogla ocu koji ovaj posao radi preko 30 godina. U istoriji Malog Lošinja, Morena je bila prva žena taksista. Govorila je čak pet stranih jezika.

"SLOMIO MI JE VRAT I NOS I SNIMAO NAŠE INTIMNE ODNOSE" Ovako je preminula Morena govorila o paklu kroz koji je prošla u braku

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading