"SLOMIO MI JE VRAT I NOS I SNIMAO NAŠE INTIMNE ODNOSE" Ovako je preminula Morena govorila o paklu kroz koji je prošla u braku
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Morena Marjanović svojevremeno je vodila javni rat sa mužem  Manuelom Curijom koji ju je optužio da je pokušala da ga ubije zbog ljubavnika Aleksandra Čabarkape.

Bivša rijaliti učesnica tvrdila je tada kako je zbog muža prošla kroz pravi pakao.

-Godinama uhođenje, klevete, pretnje, fizičko i psihičko nasilje, maltertiranje slanjem fotografija raznih cura tojest ljubavnica, njihovih gu*a i si*a, snimanjem mobilnim (onda dotični glumi žrtvu jadnog i dobrog, bira ton i reči, ološ proračunati, a kad ne snima batine i ostalo). Predstavlja me kao agresivnu i ludu. Ja sam žrtva! Skoro su mi slomljeni vrat i nos, blaži potres mozga i modrice. Objavljivanje intimnog sadržaja iz braka, pokušaji podvođenja, neplaćanje nijednog računa. Otimanje imovine. Strah me je za život mene i moje porodice, kao i za imovinu jer preti da će nam sve razbiti i uništiti. Ukoliko nam bude falila dlaka s glave ili mi budu razbijena kola i budemo li napadnuti oružjem ili fizički kao što smo bili, znamo ko je. Njegova familija je poznata po ubistvima, iznudama, kamatarenju, fizičkim okršajima na Malom Lošinju. Iz straha ga nisma prijavila jer nisam drukara, ali dosta terora- napisla je svojevremeno Morena na svom Fejsbuk profilu.

"VARALA ME JE SA ČOVEKOM OD 75 GODINA" Muž preminule rijaliti učesnice izneo šokantne tvrdnje, evo kako je Morena zavela Čabarkapu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading