UDARILA NA PRAVOSLAVNI PRAZNIK PA ISMEVA ISUSA Slađana Petrušić ponovo pokazala koliko daleko i besramno može da ode, ovo je za svaku osudu (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

U medijima je odjeknula vest o smrti voditeljke Slađane Petrušić, a Milomir Marić je rekao da je ona sve to izmislila, što je sada i sama potvrdila.

Slađana Petrušić je hrvatska glumica i bivša voditeljka rijalitija "Parovi" i emisije "Provodadžije", a tokom trajanja rijalitija više puta je bila tema medija.

Naime, pre nekoliko dana Slađa se oglasila iz bolnice i otkrila da je zadobila teške povrede tokom snimanja za TikTok, a nakon toga je na njenom Fejsbuk profilu osvanula vest da je izgubila bitku za život.

Da je sve prešlo u jednu ružnu šalu pokazala je opet objavama na svom Fejsbuk profilu, gde jasno pokazuje kako se ismeva svima koji su pomislili da je stvarno preminula, a ima onih koji su to teško podneli, kao što je njena prijateljica Vesna Rivas koja nije mogla da suzdrži suze.

Kako se danas obeležava veliki praznik, svi pravoslavni vernici proslavljaju Veliki petak, Slađana se nemilosrdno "našalila" na današnji dan i skrnaveći Isusa Hrista. 

Podsetimo, ona je na društvenoj mreži Instagram lažirala fotografije da je imala operaciju i da je povredila obe noge. Nakon toga je usledila objava da je preminula.

NA OVAJ NAČIN MIRKA VASILJEVIĆ PROVODI VELIKI PETAK I USKRS Glumica otkriva da je uvek u krugu porodice, a doručak i ručak nikada nisu na istom mestu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading