"POST ME NAČISTO UBIJE" Cakana otkrila kako provodi Vaskrs, pa priznala ko joj oko svega pomaže
Printscreen

Danas se obeležava Veliki petak, a Dragica Radosavljević Cakana na ovaj veliki praznik posetila je Hram Svetog Save.

- Za Uskrs smo uvek tu, uvek dolazim, kad god mogu. Zvona ovog Hrama se čuju u mom stanu. Volim da dođem u crkvu, prijatelji mi pevaju u crkvenom horu - rekla je Cakana.

- S obzirom da je Veliki petak, postimo. Nebojša i ja postimo sredom i petkom, nekada postim ceo Vaskršnji post, nekad ne. Nekad se zeznem, pa popijem kafu s mlekom. Mene post ubije načisto, s obzirom da sam mršava, pa budem kao sveća - navela je pevačica u Premijeri.

Kada je reč o farbanju jaja, Cakana je istakla da joj unuke i te kako pomažu u tome.

- Unuka mi u tome pomaže, ona je kreativna. Ja sam se dosta izveštila, pa radim i voskom. Tako da mi bude nekoliko dana pred Uskrs, prava igrarija, pa mi lepo prođe nekoliko dana. Unuka uzme kuglu od jelke, pa je isitni, pa oblepi i napravi da bude zanimljivo. Ja crvena jaja ofarbam za naše kuće i ono što je bitno, napravim dovoljnu količinu jaja...Ja imam klavir u kući, dve unuke i unuk sviraju. Dunja odlično peva, Mirka je talentovanija, ona ide u školu gitare. Dunja je završila solo pevanje, moja ćerka violinu - dodala je Cakana.

NA OVO NIKADA NE BI PRISTALA Ceca Ražnatović priznala da jednu stvar nije spremna da učini, takva ponuda ne dolazi u obzir!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading