NA OVO NIKADA NE BI PRISTALA Ceca Ražnatović priznala da jednu stvar nije spremna da učini, takva ponuda ne dolazi u obzir!
Foto: Printscreen/Printscreen Blic TV

U novoj epizodi emisije "Ceca šou", Ražnatovićeva je otišla na mjuzikl „Veselo devojačko veče“.

- Poslednji put sam bila u pozorištu prošle godine. Gledala sam predstavu "Soba 88", pa sam imala pauzu zbog obaveza. Kod mene u životu ne postoji privatni život i neka organizacija nečega gde mogu da se opustim i uživam. Sada sam pogledala predstavu svojih dragih prijateljica Tijane Dapčević, Ivane Peters i Zorane Pavić i moram reći da nisam imala neka specijalna očekivanja, da ću baš toliko da se zabavim i ismejem. Odlično sam se zabavila i uživala sam u predstavi - rekla je Ceca.

Svoje koleginice Ceca je ocenila čistom desetkom!

- Sve tri su bile sjajne, naravno uz dve profesionalne glumice (Maja Brukner i Jelena Đokić). Kod njih mi se podrazumeva da vladaju scenom, ali sam htela da vidim kako to rade moje koleginice koje isključivo poznajem kao dobre pevače. Što se mene tiče, bile su čista desetka - kaže Ceca.

Ražnatovićeva je potom otkrila i da li bi prihvatila da igra u predstavi.

- Ne bih prihvatila da igram u predstavi, zato što su to gigantske probe, to je jako naporno i teško. Dovoljan mi je moj posao koji iziskuje moju stoprocentnu energiju, još da igram u predstavama i da imam dugometražne probe, ne. Možda da imam 20 godina, pa da eksperimentišem, ali sada ne. Više volim da odem i da pogledam predstavu i vidim kako to rade profesionalci - kaže Ceca.

Podsetimo, Ceca se pre više od 20 godina oprobala u glumi kada je igrala ulogu Koštane u filmu "Nečista krv".

SLAĐA JE PREVARILA NACIJU? Objavila je kako leži u lokvi krvi, a sada je isplivala prava istina, ovo je dokaz da je u pitanju obmana (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading