OBILAZILA UKLETE KUĆE! Slađa je pred smrt noći provodila na jezivim mestima, ova objava ledi krv u žilama (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Facebook

Vesti o preranoj smrti Slađane Petrušić uznemirile su javnost, a porodica je tužnu vest saopštila putem Slađinog Fejsbuk profila.

-Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju!- stajalo je u objavi na njenoj društvenoj  mreži.

Iako se proteklih godina povukla iz medija, Slađa je bila veoma aktivna na svojim društvenim mrežama gde je sa pratiocima delila razna iskustva.

Između ostalog, ona je otkrila da istražuje paranormalne stvari, te je ljude koji je prate pozvala da sa njom obilaze uklete kuće.

"Sutra uveče polazak iz Zagreba na jedno od 12 ukletih mesta, a vraćanje je u sredu, ko preživi... Plan je ostati celu noć i uveriti se u sve priče, a uveriti i vas... Pratite nas uživo ili u mrtvo... Svi vi koji ste hteli kafu sa mnom evo prilika da konačno provedemo noć zajedno- napisala je ona u martu. 

"OVO JE LAŽ" Haos na društvenim mrežama, fanovi ne veruju da je Slađa preminula, otkriveno ko se krije iza vesti o smrti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading