EVO KO JE BILA SLAĐA PETRUŠIĆ Prebila je Jelenu Golubović u rijalitiju, osuđena je za nasilje, a na vrhuncu karijere se povukla sa malih ekrana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Slađa se  oprobala u gotovo svim poslovima na malim ekranima, te je ubzano krojila svoj put do zvezda, međutim, odlučila je da se skloni iz javnog života.

Petrušićeva je radila kao voditeljka, glumica, spisateljica, i pevačica, a pored toga gotovo je bilo nemoguće ne videti je na velikim noćnim događajima. Nosila je prepoznatljivu kratku plavu kosu, a u poslednje vreme je bila izuzetno aktivna na Tik Toku.

Inače, u januaru 2022. godine Slađani Petrušić potvrđena je presuda zbog prebijanja Jelene Golubović u rijalitiju 2015. godine. Petrušićevu je Jelena Golubović tužila zbog brutalnih batina koje je dobila pre sedam godina, dok su bile učesnice "Parova". Suđenje je vođeno u Trećem osnovnom sudu u Novom Beogradu, kada je Slađana osuđena na šest meseci zatvora.

Slađa je nedavno uznemirila javnost kada se oglasila iz bolničke sobe gde je snimila svoju krvavu nogu u zavojima, a objasnila je i da je povredu zadobila dok je snimala video za TikTok. Nedugo zatim, njena porodica je saopštila tužne vesti. 

-Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju!- stajalo je u objavi na njenoj društvenoj  mreži.

JEDE SAMO MAKROBIOTIČKU HRANU Evo kako Vesna Zmijanac na Bukulji leči srce (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading