JEDE SAMO MAKROBIOTIČKU HRANU Evo kako Vesna Zmijanac na Bukulji leči srce (FOTO)
Foto: Printscreen/Paparaco Lov

Pre tačno mesec dana u medijima je odjeknula vest da jedna od najvećih zvezda naše muzičke scene ima problema sa srcem, te da hitno mora pod nož, a kako se radilo o nimalo naivnom zahvatu, veliki deo javnosti bio je zabrinut kako će sve proteći.

JEDE SAMO MAKROBIOTIČKU HRANU Evo kako Vesna Zmijanac na Bukulji leči srce (FOTO)

Alo!/Manasori Josida

 

Na svu sreću, operacija je uspešno završena, pevačici su, umesto jednog, ugrađena čak tri bajpasa, ali je napustila Klinički centar i otpuštena je na kućno lečenje. Od prvog dana uz nju je njena ćerka Nikolija, ali i unuke koje joj daju snagu i optimizam, a koje su se zbog pevačice preselile na Bukulju.

JEDE SAMO MAKROBIOTIČKU HRANU Evo kako Vesna Zmijanac na Bukulji leči srce (FOTO)

Alo!/Manasori Josida

 

- Vesna je po napuštanju Kliničkog centra najpre bila u svom stanu u centru prestonice, ali kako joj je zbog krhkog i operisanog srca bio neophodan kiseonik, boravak u prirodi i mir, ona je odlučila da spakuje kofere i preseli se na Bukulju, u svoju oazu - ispričao je izvor za Alo!.

Sa njom je, osim ćerke i unuka, pošla kućna pomoćnica koja kod Vesne radi više od decenije.

- Kada je shvatila da život mora da promeni iz korena, kao i navike, prešla je na makrobiotičku ishranu i sada vodi računa o svakoj unetoj kaloriji. Jede dosta voća i povrća i pije nekoliko litara vode dnevno. Kada je sunčano, pevalica boravi u dvorištu velelepne vile na Bukulji, a neretko i kuva napolju - ispričao je dobro obavešteni izvor za Alo!.

Da sve ide svojim tokom, te da se popularna pevačica polako vraća na staro, svedoči i najnovija objava njene naslednice koja je na Instagram profilu otkrila delić prave porodične atmosfere sa Bukulje.

„Kod mame uvek ovako“, napisala je Jovanovićeva u opisu fotke, a iako nije otkrila koji su tačno specijaliteti na meniju, objava je obradovala njene i Vesnine mnogobrojne fanove.

Podsećamo, Vesna Zmijanac je u medijima često govorila o svom raju na Bukulji i o tome koliko je za nju boravak u prirodi plodonosan, ali i kako je priprema hrane ispunjava i leči.

- Moja porodica stalno dolazi na Bukulju i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući! To je zato što ne stavim jednu šerpu na šporet, već kod mene mora da bude od svega pomalo i zato dugo traje spremanje ručka - ispričala je jednom prilikom Vesna, i dodala da se njene unuke posebno raduju bakinoj kuhinji.

JEDE SAMO MAKROBIOTIČKU HRANU Evo kako Vesna Zmijanac na Bukulji leči srce (FOTO)

Paparaco Lov

 

Nikolija: Mama je dobro

Naslednici folk dive, pevačici Nikoliji Jovanović vratio se optimizam kada je zdravlje njene majke u pitanju. Ona je u kratkoj izjavi za medije navela da oporavak ide dobro.

- Ne želim da razgovaram na tu temu, želim da imamo mir u oporavku, najbitnije je da je ona dobro - bila je kratka Nikolija, koja najviše brige vodi oko toga da se Vesna što pre vrati poslu i normalnom životu, što je i pevačicina najveća želja.

SKANDAL! Adrianu Kadar razapeli na Internetu zbog preprodaje kineskih proizvoda, navukla gnev i osudu javnosti, evo kako je "razotkrivena" (VIDEO)

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading