Aca Lukas
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Aca Lukas mesecima radi na novim projektima, a uskoro će svetlost dana ugledati i film "Kafana na Balkanu" koji je inspirisan njegovim likom i delom.

Lukas je sada gostujući u jednoj emisiji progovorio o filmskom ostvarenju koje se dugo iščekuje, pa otkrio gde će provesti vaskršnje praznike.

Aca je objasnio da ovo nije klasičan film o njegovom životu, a premijeru je zakazao za svoj rođendan, 3. novembar u Beogradskoj areni, nakon čega će održati i solistički koncert sa sinfonijskim orkestrom.

- Mesecima pričam da to nije klasičan film o mom životu. Ja nisam Nikola Tesla, nisam nšta izmislio, osim dobrog provoda i muzike. U filmu nisi prava imena, naravno. Glumci su sjajni, maestralno je odrađeno, gledao sam neke scene... Premijera je na moj rođendan 3. novembra. Ipak je muzika ono primarno čime se ja bavim. Biće sjajna priča, posle premijere u Areni će biti održan i koncert u Areni. To će biti urađeno sa simfonijskim orkestrom. To ćemo uraditi i u drugim gradovima, ne samo u Beogradu. Puno je anegdota. Čak sam čuo i neke koje se nisu desile - rekao je Lukas.

NAKON OPERACIJE USLEDEO JE PRAVI PAKAO Iznenadićete se kako sada izgleda Sloba Vasić posle teške borbe sa kilogramima (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading