OVO JE PRVI DEČKO KSENIJE KNEŽEVIĆ Pevačica se prisetila trenutaka sa njim, pa priznala: Ovu sliku sam često bacala!
Foto: Printscreen/instagram

Ksenija Knežević u emisiji “Bez filtera“ pokazala je svoju prvu ljubav, a to do sada nismo imali priliku da vidimo u medijima.

Ksenija je sa gledaocima "Grand televizije" podelila fotografije iz detinjstva i otkrila nepoznate detalje iz svog života. Ona se prisetila svog detinjstva, odrastanja, školskih dana, ali i prve ljubavi.

Ksenija je pokazala fotografiju sa male mature na kojoj zaljubljeno pozira sa prvim dečkom. Iako je tada bila jako mlada, svi su primetili da se pevačica do danas nije puno promenila.

-To je moja prva ljubav, slika je malo isprljana jer sam je često bacala. Ovo je moja baka sačuvala, inače je slika sa male mature. Tada sam izvukla neke pramenove i haljina mi je imala neke nabore koje nisa želela, a sve je to na kraju ispalo kako je moralo – rekla je ona kroz smeh.

Mlada pevačica čuva najviše fotografije sa putovanja, a priznala je da su joj to upravo najlepše uspomene i da se tog perioda i danas rado seća.

-Mi smo često putovali porodično, ovo je moj omiljeni grad na svetu Pariz. Najviše puta sam tamo bila, tata je tamo živeo jedno vreme, živela je i sestra. Tako da se ja uvek rado vraćam u Pariz – zaključila je ona.

"NAJVIŠE SAM SE RAZOČARALA U NJU" Aleksandra Bursać progovorila o ratu sa Mladenovićkom, ovo je razlog prekida prijateljstva!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading