"NAJVIŠE SAM SE RAZOČARALA U NJU" Aleksandra Bursać progovorila o ratu sa Mladenovićkom, ovo je razlog prekida prijateljstva!
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Prošle godine otkriveno je da pesma "Cipele" neće biti pevana u originalnoj izvedbi Andreane Čekić, već da će njene deonice zameniti Aleksandra Bursać.

Zbog ovog poteza, pojedini pevači stali su u zaštitu Čekićke, a sada je Aleksandra Bursać progovorila o ovom skandalu.

- Andreana i ja se nigde nismo srele, ali mi se nikada nešto nismo ni družile. Ne znam kako to da definišem da je povređena, ona nije bila tu povređena jer je ona lično skinula tu pesmu. Najviše je povređen Emir čiji je to bio prvenac i on je najviše izgubio zajedno sa autorom Sašom Lazićem. Mi smo samo želeli da vratimo tu pesmu na Jutjub i da ljudi imaju prilike da je slušaju. Ipak je ta pesma mega hit i tu nema priče da sam ja htela da je prisvojim. Već sam htela da dam i to neko učešće u svemu tome - rekla je pevačica i dodala:

- Nisam bliska sa Andreanom, ali da mi je neko bio bliži razmislila bi i možda bi je zvala da je pitam. U ovom slučaju ja nisam htela da se mešam i smatrala sam da je to ispravno i da ja tu nigde ne grešim. Meni je žao samo što sam ja toliko napadnuta sa neke strane i to je par kolega koji nisu ni mene pitali i nisu mi rekli u oči neke stvari. Nego sve nešto preko medija. Ja bih rekla to direktno ili bih pitala kao što je jedna koleginica to uradila. Bilo je dosta kolega koji su bili dobri sa obe pa su me pitali i ja sam im lepo rekla moju stranu priče.

Bursaćeva se zatim dotakla i napada od strane kolega, a nije krila da ju je najviše povredila nekadašnja prijateljica Aleksandra Mladenović.

- Najviše sam se razočarala u Aleksandru Mladenović jer smo mi bile bliske i u mnogim situacijama sam bila uz nju, zna ona vrlo dobro u kojim, a da javno kažeš tako nešto i da sam loš čovek me je zaista povredilo.

NOVO IZDANJE JOVANE JEREMIĆ Voditeljka ostavila sve bez teksta novim izgledom, evo šta je promenila na sebi!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading