"IZGLEDA BOLJE OD MENE" Andrija Milošević otkrio detalje susreta sa Čolom, pa nesmejao sve do suza, pevač mu poručio samo jedno!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Andrija Milošević na svom Instagram profilu objavio je sliku sa legendarnim Zdravkom Čolićem i tom prilikom na duhovit način opisao kako je izgledao njihov susret.Glumac Andrija Milošević poznat je po tome što svakodnevno kači smešan sadržaj na svoj Instagram profil i na taj način uveseljava mnogobrojne fanove. 

Tako je i sada glumac objavio fotografiju sa čuvenim Zdravkom Čolićem i tom prilikom napisao kako je nastala njihova zajednička fotografija, što je nema sumnje, nasmejalo mnoge. 

Sve je počelo tako što je zvezda domaće kinematografije prišla zvezdi domaće muzičke scene, a s obzirom da su obojica poznati po vedrom duhu i smislu za humor, nije ni čudo što su sve oko sebe nasmejali do suza.

- Kada sam ugledao Čolu, odmah zgrabih telefon i zamolih ga za sliku. Pitao sam ga kako je i komplimentirah mu da izgleda bolje od mene bez obzira na godine, što nisam uradio reda radi, već fasciniran izuzetnom njegovom vitalnošću i vrcavošću duha. Na kraju se rastasmo uz lepe reči. Ja: "Čolo, drž' se i hvala na slici." Čola: "Ne brini, drž' se ti." Ja: "Meni je važno samo da ste Brena, Nole i ti zdravo, pa ću lako ja za mene." Nasta opšti smeh i vratismo se svojim društvima i pričama. Jedan je Zdravko Čolić - napisao je Andrija uz fotografiju.

"SIN DRAGAN" GA SKUPO KOŠTAO Pukla ga popularnost, Okanović pao u ruke poroka, jedva se izvukao!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading