Hari
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Hari Varešanović ovih dana je u centru pažnje jer je, navodno, ostao bez ičega, a uzrok je – kocka. Bosanski pevač je, međutim, uvek isticao da nikad nije imao problema sa porocima i da nije uspeo da se spase samo žena, što smatra jednim od nusprodukata koji idu uz muziku.

Hari se prvi put oženio sa svega 19 godina. Na „ludi kamen” stao je sa mladalačkom ljubavi Aidom, sa kojom je dobio ćerku Nađu i sina Damira. No, instituciju braka nije uvek poštovao, to je, kako je i sam priznao, više bio kompromis. O njegovom burnom ljubavnom životu i vanbračnim aferama pisalo se i pričalo još u staroj Jugoslaviji, a posledica tih avantura je vanbračni sin Mak za koga je saznao tek nekoliko godina kasnije.

Sadašnju suprugu Jasminku Ištuk frontmen benda „Hari Mata Hari“ upoznao je na jednom koncertu u Kelnu 1994. godine, dok je još bio u braku sa Aidom. Venčali su se na Dan zaljubljenih 2010, kada se formalno razveo od prve žene. U jednom intervjuu priznao je da je tek uz Jasminku shvatio šta je prava ljubav. Ona je, inače, Slavonka, poreklom iz Osijeka.

Jasminku ne viđamo u javnosti jer ne voli da se eksponira. Ona je Harijeva najveća podrška, ali iz senke, pa je tek ponekad fotografi snime na nekom njegovom nastupu. I dalje izgleda sjajno, mora se priznati da Hari ima dobar ukus i sigurni smo da mu mnogi muškarci zavide.

PREŠLA MU JE PREKO AFERA I VANBRAČNE DECE Ovo je misteriozna žena Hari Mata Harija, krije se od svih, skoro nigde ne postoji njena fotka! (FOTO)

Foto: ATA Images

 

− Ona uglavnom nije sa mnom. A ljudi su različiti, treba da biraju ono što vole i da žive život kakav žele. Ja sam izabrao svoj i, evo, desilo mi se da čitav život pevam. Nema veće sreće nego baviti se onim što najviše voliš – rekao je pevač jednom prilikom.

NIJE MOGAO IZ KREVETA DA USTANE Bolest Ace Pejovića ga je potpuno slomila, njegova žena se besomučno molila Bogu da ga spasi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading