POROK MU DOŠAO GLAVE Hari Mata Hari na kocki izgubio sve
Promo

Hajrudinu Varešanoviću (62) poznatijem kao Hari Mata Hari po istoimenom muzičkom sastavu čiji je bio frontmen, dugogodišnji porok je došao glave.

POROK MU DOŠAO GLAVE Hari Mata Hari na kocki izgubio sve

Promo

 

Naime, on je na kocki, kako smo saznali od izvora bliskog ovom pevaču, navodno ostao bez ičega.

- Hari se godinama kocka i to znaju svi koji ga poznaju i koji su mu bliski. Počeo je iz zabave i nekako rekreativno, ali je vremenom postao ozbiljan zavisnik od ovog poroka. Ulog se povećavao kao i dobitak, ali mu u poslednje vreme sreća nije bila naklonjena pa je izgubio sve što je ikada na kocki dobio, ali i zaradio od pevanja - ispričao je izvor blizak Varešanoviću za Alo!.

Kako nam je još rekao, za vreme  pandemije koronavirusa kada nije bilo nastupa ni koncerata, Hari je više nego ikada posećivao kockarnice i u njima tražio spas.

- To mu je bila svakodnevna rutina. Znao je da dobije pozamašnu svotu novca, nekada je bio i na nuli, ali je izgubio kompas onda kada je poželeo da povrati izgubljeno, pa je satima bio na ruletu. Priča se da je prokockao silne nekretnine koje je godinama sticao, te da je došao u fazu da novac pozajmljuje i diže kredit kako bi se iščupao iz dugova - tvrdi izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Priče da je Hari Mata Hari sklon kocki nisu novost ni u bosanskim medijima. Pojedini portali su o ovome pisali još 2016. godine, ali je pevač tada demantovao te navode ističući da se uspeh uvek osporavao, te da se nikada nije praštao. Njegovi su ga prijatelji tada branili i isticali da kocka nije njegov porok već zabava.

- Šta je tu čudno, pa čovek zaradi i ima pravo i da se zabavlja. Da toliko novaca ostavlja u kazinima, ne bi bio ovo što jeste danas. Zna on gde i kako treba uložiti novac, to pokazuje njegov uspeh u poslu kojim se bavi - govorili su njegovi bliski saradnici tada.

Da bismo proverili istinitost navoda do kojih smo došli, pozvali smo Harija, ali nam se on do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon dostupan redakciji.

 

Peva u Dubaiju posle ramazana

Varešanović je zakazao nastup za prvi dan posle ramazana, i to ni manje ni više nego u Dubaiju. Kako smo saznali, njega je angažovao jedan hotel u ovoj arapskoj zemlji, a pevač je osim basnoslovnog honorara od organizatora zahtevao avionske karte za sebe i svoj bend, smeštaj, hranu… Jedino što u Dubaiju neće moći je da posećuje kockarnice, jer se za to delo tamo ide u zatvor.

 

Oženio ljubavnicu posle 10 godina

Ljubavni život Harija Mata Harija bio je prilično intrigantan. Kada je imao 19 godina, desila mu se ljubav sa Aidom kojom se oženio krajem 1983. godine. Dve godine kasnije rodila mu se ćerka Nađa, a deceniju kasnije i sin Damir. Tek kasnije je isplivalo na videlo da je pevač dve godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka, za kog je i sam Hari saznao znatno kasnije u životu. Ovo je bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se raspao njegov brak sa Aidom. Osim toga, Varešanović je otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je prava ljubav.

- Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku, zbog dece - istakao je davno u jednom intervjuu Hari.

S Jasminkom je deceniju kasnije stupio u brak nakon što se razveo od Aide.

IMAM KRIV NOS I MALE GRUDI, ALI SAM RIBETINA Milena Ćeranić se vraća na velika vrata, progovorila o svom izgledu, pa rekla da se nikada ne bi skidala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading