ISPLIVALE GOLE SLIKE MILICE DABOVIĆ Košarkašicu bivši dečko ucenjivao pa objavio slike na kojima se sve vidi, zabrinuta je za svoj posao na sajtu za odrasle
Printscreen

Milica Dabović ovih dana proživljava pravu agoniju zbog bivšeg dečka koji joj se osvetio tako što je objavio njene gole slike.

M. J. s kojim je bivša košarkašica ranije bila u vezi, duže vreme joj je pretio i tražio da ponovo bude s njim. Međutim Milica na to nije pristala pa je M. J. rešio da joj se brutalno osveti.

- Pre tri dana, taj čovek je objavio Miličine fotografije na kojima je ona potpuno gola u jednoj grupi na aplikaciji Telegram. Radi se o slikama koje mu je ona slala dok su bili u vezi jer je imala poverenja u njega i nije verovala da će doći do ovoga. Milica i M. J. su raskinuli odavno, ona je u međuvremenu imala i druge momke i nije planirala da se vrati njemu. Međutim on se očigledno nadao da će doći do pomirenja - priča izvor za Kurir.

ISPLIVALE GOLE SLIKE MILICE DABOVIĆ Košarkašicu bivši dečko ucenjivao pa objavio slike na kojima se sve vidi, zabrinuta je za svoj posao na sajtu za odrasle

Foto: Printscreen/instagram

 

Ovaj skandal bivšoj košarkašici je veoma teško pao, navodi naš sagovornik

- Ona je na lekovima, ne može da veruje da joj se ovo desilo. Mislila je da će se on urazumiti i da će se sve završiti na pretnjama. Pre nekoliko dana joj je tražio da se vide da bi imali s*ks, što je ona odbila, a M. J. je istog dana postavio njene gole slike u grupi na Telegramu. Osim što je posramljena ovim potezom, Milici ovo negativno utiče i na posao sa onli fensom, gde ona prodaje svoje slike na kojima nije potpuna naga.

JEDAN OD OMILJENIH ČLANOVA GRUPE ZANA KOJI JE ZBOG LJUBAVI NAPUSTIO SRBIJU Oženio je ćerku poznatog muzičara pa nestao, evo kako izgleda danas (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nevermind

11.04.2023 18:56

Nek objave neke fotografije gde je obucena,ako postoje.