Žika Zana
Foto: Printscreen/Printscreen

Grupa Zana uspešno traje već 4 decenije, a iza sebe imaju more hitova koji se pevaju i dan danas.

Članovi grupe su se menjali više puta, počevši od pevačica do ostalih.

Radovan Jovićević, takođe je bio deo grupe "Zana", a devedesetih je otišao iz Srbije u Ameriku, dok su Žika i Jelena nastavili da pišu istoriju grupe koja je na regionalnu muzičku scenu donela brojne pop hitove.

JEDAN OD OMILJENIH ČLANOVA GRUPE ZANA KOJI JE ZBOG LJUBAVI NAPUSTIO SRBIJU Oženio je ćerku poznatog muzičara pa nestao, evo kako izgleda danas (FOTO)

Printscreen

 

Brojni fanovi pitali su se šta je sa Radovanom i kako izgleda šarmanrtni muzičar koji je u grupu bio zadužen za najveću dozu zabave.

Radovanu (63) je Njujork stalna adresa, u Americi se najpre bavio veb dizajnom i kompjuterskim animacijama, a zatim se okrenuo muzic- prvo onoj filmskoj.

Sarađivao je sa muzičarem Manuom Narajanom i klarinetistom Milanom Miloševićem, a cenatr njegovog delovanja bila je pozorišna muzika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žika Zana (@zanazika)

 

Radovan je u braku sa Gordanom Milošević, ćerkom našeg istaknutog muzičara Božidara Bokija Miloševića koji je preminuo 2018. godine.

Da su ostali u najboljim odnosima svedoči fotografija koju je Žika okačio na svom Instagram profilu.

JUGOSLAVIJA JE BILA HIPNOTISANA NJOM, SMRT MUŽA JU JE RAZORILA Odjednom nestala i povukla se, a evo čime se danas bavi i kako izgleda Vera Čukić! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading