LJUBAV IM SE DESILA NA NEOBIČNOM MESTU Otkriveno ko je muž Jelene Janković, ugledni je doktor, sa njim ima ćerku Unu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Prošle godine na prvom rođendanu naslednice bivše teniserke domaći mediji preneli su atmosferu sa veselja i tom prilikom, pored dekoracije i slavljeničkog ambijenta, u prvi plan je došla idilična i još lepša slika same porodice koju pored bivše broj jedan na svetu i njene mezimice Une upotpunjuje ugledni doktor i Jelenin izabranik Branko Barać koji je na rođendanu uživao u ulozi ponosnog tate.

O životu tridesetosmogodišnje teniserke prethodnih godina se naširoko pisalo, a dečko Jelene Janković, koji joj još uvek nije suprug na papiru koliko je poznato, o sebi ne voli da otkriva previše, piše "Stori".

Štaviše, povučen život izuzetno prija ovom doktoru bez obzira na to što popularnost njegove nevenčane supruge sigurno otežava da mu svakodnevica stalno prolazi u "ilegali". Najteže mu je verovatno bilo na početku zabavljanja s Jelenom, kada je interesovanje javnosti ujedno bilo i najveće, pa se naširoko pisalo o tome kako su se upoznali. Naime, dečko Jelene Janković radio je tada upravo na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nakon što je ustanovljeno da je pozitivna na korona virus 2020. godine. Nakon što je njihov odnos započeo strogo profesionalno, nije prošlo mnogo vremena dok se ljubavne varnice nisu raspršile u vazduhu.

Dečko Jelene Janković je uspešan internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, Branko Barać imao je javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije. Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je takođe član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena Zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima.

Otkako je u njihove živote stigla naslednica Una, Jelena i Branko uživaju u porodičnoj sreći daleko izvan domena javnosti.

DARKO LAZIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE Pevač konačno uživa sa suprugom, a evo čime ga je obradovala! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading