NIGDE SE NE POJAVLJUJE Jelena Janković poslala majku i brata u kupovinu, pa im davala instrukcije preko telefona
Foto: Printscreen/instagram

Otkako je postala majka, Jelena Janković, izbegava da se pojavljuje u javnosti. Odavno ne obilazi gradska dešavanja, a po svemu sudeći i obaveze oko opremanje kuće je prepustila majci Snežani i bratu Marku Jankoviću. Oni su protekle nedelje dobili zadatak da za nju obave kupovinu pred Vaskrs.

U prilog tome svedoči paparaco koji je u jednoj velikoj robnoj kući na periferiji grada napravio reporter Kurira. Jeleninu mamu i brata spazili smo na samom ulazu. Bili su odlično raspoloženi. Kako to biva, uzeli su kolica i krenuli u razgledanje potrepština za dom.

Najviše su se zadržali u delu gde su tanjiri, kašike, viljuške, čaše, flaše, tacne i ostale potrepštine za kuhinju. Mama Sneža je gurala kolica, a Marko je ubacivao artikle.

U jednom trenutku usledio je poziv, a ako je suditi po razgovoru sa druge strane žice je bila njena naslednica Jelena. Ona je davala instrukcije šta joj je potrebno, a majka i brat su sve ispoštovali.

Nakon što su završili višesatnu trgovinu, Marko je ogladneo. Bilo je kasno da svrati u restoran, pa je na brzinu kupio dobro poznate viršle. I to šest - sedam komada. Dok je on zamezio, mama je plaćala račun na kasi. Ona nije bila gladna, pa su se, čim je sin završio, uputili do kola gde su poređali sve što su pokupovali u gepek i pravac kući.

Slučajno ili namerno i dan nakon što smo ih uslikali u velikoj robnoj kući, Marko je obišao još jednu identičnu, ali na Bežanijskoj kosi. Izgleda da je u porodici Janković veliko prolećno opremanje.

OVA BOMBETINA JE MISTERIOZNA ĆERKA VESNE VUKELIĆ VENDI Pevačica je krije od svih, a tek da čujete čime se bavi! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading