ISPLIVALA FOTOGRAFIJA JELENE JANKOVIĆ Majčinstvo je skroz promenilo - pogledajte kako danas izgleda slavna srpska teniserka (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Slavna srpska teniserka Jelena Janković je 2021. godine donela na svet ćerkicu Unu koja je plod ljubavi između nje i Branka Baraća, inače interniste-reumotologa sa stalnom praksom na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Par je od samog početka svoju privatnost krio od očiju javnosti.

Pored uspeha na terenu, posebnu pažnju privlačio je i njen privatni život, a izgled Jelene Janković neretko je bio među najkomentarisanijim temama. Otkako se ostvarila u ulozi majke i dobila devojčicu, jedna od najbolji naših teniserki u istoriji potpuno se povukla iz javnosti, a ne oglašava se ni na društvenim mrežama.

Fanovi je dugo nisu videli, pa je fotografija koja se pojavila na Instagram profilu jedne mlade teniserke privukla veliku pažnju.

 

 

Naime, Jelena se pojavila na dodeli medalja u Mantovi i svi su mogli da se uvere da je potpuno promenila svoj stil oblačenja, piše "Story".

Imala je ležernu kombinaciju, karirane pantalone i crvenu rolku - potpuno drugačiji stil od onog na koji nas je navikla tokom karijere. Jelena i dalje izgleda sjajno, nasmejana je i evidentno je da joj uloga majke izuzetno prija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading