OGLASIO SE TOPALKO NAKON SAZNANJA DA MU JE ĆERKA TRUDNA Pevač podelio prve utiske, ne može da sakrije sreću: Helena je moja svetinja!
Foto: ATA Images

Helena Topalović danas je javno otkrila da je u drugom stanju, a tim povodom se oglasio njen otac, Milan Topalović Topalko koji je presrećan zbog ćerkine trudnoće, a kako kaže, ovo mu je jedna od najvećih radosti u životu.Helena Topalović, ćerka poznatog pevača Milana Toplaovića Topalka danas je na svom Instagram profilu otkrila da čeka prvo dete sa suprugom Draganom Aleksićem, ali nije želela da otkrije pol bebe.

Tim povodom se oglasio budući deda koji nije mogao da sakrije sreću zbog nove životne uloge. 

Topalko je, kako i sam ističe, spreman da postane deda, a sa medijima je podelio i prve utiske nakon što je saznao da će se ostvariti u ovoj ulozi.

- Hvala na čestitkama! Kao i kod drugih ljudi, ovo je jedno od najvećih radosti u životnom dobu jednog čoveka. Kada pogledam iza sebe, moj dosadašnji uspeh koji me čini srećnim jeste moja ćerka Helena, moja svetinja. Tako da, hvala vam na čestitkama, ovaj osećaj želim svakom da oseti - govori Topalko, a potom dodaje:

- Moram da napomenem i da su u sve umešane zasluge moje supruge Vesne, a Helenine mame, koja je moju ćerku rodila, a i danas joj titramo kao da je i dalje naša beba - rekao je Topalko.

ZAR JE PROŠLO TOLIKO VREMENA Tanja iznenadila sve, fanovi u šoku: Ovo vredi bar 1.000 evra evra! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading