ĆERKA JASNE ŠEKARIĆ JE PROŠLA KROZ PRAVI PAKAO Rodila je dete Egipćaninu, on je pokušao da joj uzme 75.000 evra, a evo kako sada živi sa ćerkicom!
Printscreen

U februaru prošle godine domaći mediji su brujali o ćerki slavne streljašice Jasne Šekarić, Lei Šekarić i ocu njene ćerke Egipćaninu Aajedu Abubakrku, koji je lagao da je imao moždani udar i tražio od Jasne i Lee 75.000 evra, da se odreknem svih zakonom zagarantovanih prava kada je dete u pitanju.

Unuka Jasne Šekarić, Sofi, napunila je jednu godinu, a čini se da su se u porodici malene devojčice sada već stišale strasti. Unuka Jasne Šekarić prisustvovala je koncertu Beogradske filharmonije za bebe što je bila divna prilika za celu porodicu da zabeleže nezaboravne trenutke.

Ne samo da je tom posetom zabeleženo kako su se pripadnice tri generacije dama Šekarić provele već je Jasna podelila i koliko je njena unuka za ovo vreme porasla. Međutim, vešto je izbegla da jasno pokaže lice devojčice jer Jasna i Lea očigledno još uvek ne žele da mezimicu previše izlažu pritisku javnosti.

Nakon teškog perioda koji su zajedno prošle, Jasna je ćerki napisala da je najvažnije da zadrži osmeh u životu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading