FILM O DŽEJU ĆE NADMAŠITI TOMU Rule otkrio detalje video ostvarenja koje se uveliko snima!
Foto: Printscreen/instagram

Snimanje filma „Nedelja“ inspirisanog istinitim događajima iz života legendarnog dorćolskog šmekera i pevača Džeja Ramadanovskog počelo je pre dve nedelje.

FILM O DŽEJU ĆE NADMAŠITI TOMU Rule otkrio detalje video ostvarenja koje se uveliko snima!

Printscreen

 

Kako smo saznali, producenti planiraju da poslednju scenu ekranizuju pred kraj leta, a da premijera ovog video ostvarenja bude na jesen. Jedan od najboljih prijatelja i najbližih saradnika od 90-ih godina prošlog veka pa do poslednjeg dana Džejovog života, Zoran Jagodić Rule otkrio nam je do sada nepoznate detalje vezane za ostvarenje „Nedelja“.

FILM O DŽEJU ĆE NADMAŠITI TOMU Rule otkrio detalje video ostvarenja koje se uveliko snima!

Foto: Ataimages

 

- Svaka čast svima i svemu, ali film o Džeju će nadmašiti film o Tomi. Zdravkovićev život je ekranizovan 20 godina nakon njegove smrti, a Džejov se snima samo dve godine kasnije - rekao je Rule za Alo!, pa dodao:

- Niko nije imao život kakav je imao šmeker s Dorćola, od rođenja, preko odrastanja u domu za nezbrinutu decu, pevanja mangupima kojima bi lupao u oluk kako bi ga vodili sa sobom, pa sve do poznanstva s Marinom Tucaković, koja mu je promenila život - rekao nam je Rule, pa dodao da će i u filmu, kao što je to bila i u Džejovom životu, Marinina uloga biti značajna. Ipak, još uvek ne zna ko će je tumačiti.

- Te informacije se čuvaju u najstrožoj tajnosti. Čuo sam se s Husom iz Bit strita koji igra Džeja u kasnijem periodu života, a koji mi je rekao da ni sam nije znao ništa donedavno. Rekao mi je da su počeli pre oko dve nedelje, da su trenutno locirani na Dorćolu, ali da im je zabranjeno da daju izjave, otkrivaju detalje... - rekao nam je Rule, koji planira da poseti glumačku ekipu na setu.

- Otići ću da ih vidim, ali zbog loših vremenskih uslova dva dana nisu snimali. Producenti znaju šta rade, upoznat sam s detaljima scenarija, čak su me i konsultovali u vezi s nekim događajima iz prošlosti. Znam da su zvali i Aleksandra Radulovića Futu, ali i porodicu, ćerke... Do tančina su razradili i lik i delo i svi jedva čekamo da film doživi svoju premijeru - rekao nam je Rule. Muzičar i pevač, koji je s Ramadanovskim nastupao od ’95. godine, kaže da i dalje ne može da se pomiri da njegovog druga više nema.

- Mnogo mi nedostaje, ne prođe dan da ne pomislim na njega ili ga ne pomenem. Odlazim često na njegov grob, živim tu blizu, pa svratim da se ispričamo - rekao nam je za kraj Zoran Jagodić Rule.  Podsetimo, Džej je preminuo u svom domu 6. decembra 2020. godine od srčanog zastoja. Njemu je tada pozlilo, lekari Hitne pomoći pokušali su reanimaciju, ali mu nije bilo spasa. Iza sebe je ostavio brojne hitove, a među najpoznatijima je i „Nedelja“, dan kada je i preminuo.

 

  • FILM O DŽEJU ĆE NADMAŠITI TOMU Rule otkrio detalje video ostvarenja koje se uveliko snima!

    E-stock

     
  • Husa igra Ramadanovskog

    Lik pokojnog Džeja je dobio privilegiju da glumi Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje grupe „Beat street”. Scenario potpisuje Stefan Bošković, a režija je poverena Nemanji Ćeraniću. Oni koji su bili u prilici da pročitaju scenario tvrde da će život Džeja, od njegovog detinjstva pa do momenta slave, biti predstavljen verodostojno, baš kako je Džej i živeo okružen prijateljima sa Dorćola.

    FILM O DŽEJU ĆE NADMAŠITI TOMU Rule otkrio detalje video ostvarenja koje se uveliko snima!

    Foto: Massnori Josida

     

    Janketić igra Isa Lerа Džamba

    Jedna od najvećih životnih tragedija Džeja Ramadanovskog, osim ubistva rođene sestre Šeherezade Ramadanovski (43) 2003. godine u Crnoj Gori, jeste i gubitak brata od tetke Isa Lera Džamba.

    Njegov brat je bio poznat kao dorćolski don Isa Lera Džamba, družio se sa Giškom i Kneletom, a bio je i prijatelj s pevačima i glumcima. Džamba je dok je bio u zatvoru Džeju napisao veliki hit „Uspeo sam u životu“. Nestao je 23. septembra 1992. godine i od tada se smatra mrtvim iako njegovo telo nikada nije pronađeno. Njega će u filmu „Nedelja“, kako nam je Rule otkrio, igrati Marko Janketić.

    PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

    Komentari (0)

    Loading