DUŽNA JE I BOGU I NARODU Danijela Vranić godinama ne živi u Beogradu, a sada je otkriveno ko je izdržava
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Marina Tadić otkrila je juče da je Danijela Vranić sestra njene prijateljice iz Valjeva, te da je bivša pevačica već dugo u ovom gradu i da je povratak u Beograd i na scenu ne zanima.

- Danijela je finansijski u nikad gorem stanju. Dužna je, što se kaže, i Bogu i narodu. Pozajmljuje novac od svih redom, a kada dođe vreme za vraćanje, pravda se da nema novca i da je u problemima. Pošto je dužna na sve strane, često ume da pozajmi novac od nekog prijatelja samo kako bi nekom drugom vratila dug. Nju finansijski najviše pomažu roditelji, koji žive u Valjevu. Može se reći da je praktično izdržavaju. Ipak, ni to joj nije dovoljno, pa samo srlja iz duga u dug, koje posle ne može da vrati - pričao je nedavno izvor blizak Danijeli.

- Danijela sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom. Ipak, od toga nema velike zarade. I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom. U Valjevu su joj roditelji i sestra, kojoj je zabranila da stavlja njene slike, tako da je nema ni na društvenim mrežama. Malo je doterala liniju, ali je sa estradom završila za sva vremena, iako je svi nagovaraju da bi to bilo dobro za nju i da bi tako rešila dobar deo svojih problema - završio je isti izvor za "Kurir".

Podsetimo, Danijela se sa scene povukla pre više od deset godina, u jeku popularnosti.

IZVOĐAČ RADOVA Jovana Jeremić ugostila ekipu Alo u svom domu na Dorćolu pa priznala "Pravim sobu za se*s"

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading