Emina Jahović
Foto: Alo/Kristijana Ćaćić

Bez blama i pardona, bugarska pevačica Đulija, koja nije toliko poznata u Srbiji, zajedno sa svojim timom ukrala je ideju za novi spot od pop zvezde Emine Jahović. Ona se vodila idejom da ova ekranizacija potencijalno neće biti primećena u Srbiji, međutim očigledno je zaboravila na moć platforme Jutjub, gde svi spotovi postaju viralni.

Spot za pesmu „Slagaću vas sve“ koji je Emina objavila pre više od dva meseca, a na kojem je radila najbolja srpska produkcijska ekipa „NN Media“, pripreman je temeljno da bi finalni proizvod bio savršen, a pevačica zadovoljna. Kako se spekulisalo, taj vizuelni momenat koštao ju je skoro 15.000 evra, s obzirom na to da Emina nije želela da štedi na velikom povratničkom singlu.

S druge strane, pevačica iz Bugarske nije imala previše posla oko ekranizacije svoje pesme „One kao ja“, već je ukrala kompletnu ideju od daleko popularnije koleginice, ali i njen vizuelni identitet. Pa tako, pored identičnih scena koje ima u svom spotu, Đulija je skinula i Eminin stajling.

- Emini su poslovni saradnici prosledili Đulijin spot kako bi se uverila da je inspiracija koleginici iz Bugarske. Njoj je sve to bilo simpatično, s obzirom na to da sama nikada nije plagirala radove svojih kolega ne samo iz Srbije nego ni onih 0iz inostranstva. Iako su je prijatelji uveravali da bi potencijalno mogla da tuži Đuliju, Emina to neće uraditi - kaže izvor, i dodaje:

- Pesma „Slagaću vas sve“ ima tri miliona pregleda na Jutjubu, a Emina je zadovoljna kako je publika reagovala na ovu nesvakidašnju numeru, za koju se i dalje spekuliše da ju je posvetila bivšem suprugu, iako ona to nikada nije želela da komentariše.

Jahovićeva dovela sinove u Beograd

Pop zvezda Emina Jahović otkrila je fanovima na društvenoj mreži Instagram da je stigla u Beograd gde vredno radi na svojim novim pesmama, a društvo joj prave sinovi Javuz i Jaman. Njih dvojica duže vreme nisu bili u Srbiji sa mamom, pa su, kako kaže izvor Alo!, presrećni.

DA LI SU GAGI I ANABELA ZAKOPALI RATNE SEKIRE? Vest o Luninoj trudnoći ih zbližila, oboje objavili sličnu čestitiku, a sve zanima samo jedno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading