ONE SU NAJLEPŠE ŽENE NA NAŠOJ JAVNOJ SCENI Bez šminke i botoksa, nisu imale nijednu estetsku intervenciju, a ovako započinju dan!
Foto: Youtube/Printscreen

U emisiji "Naj od naj" na Blic televiziji otkriveno je ko su prirodne lepotice na domaćoj javnoj sceni i kome estetske korekcije nisu potrebne.

10. Danijela Dimitrovska važi za jednu od najlepših i najnegovanijih dama sa naše javne scene. Tajna u njenom savršenom izgledu je jer vodi zdrav život, zdravo se hrani, redovno trenira, ali i neguje.

Ona na Tik Toku deli savete i o zdravoj ishrani, a Danijela dan uvek započinje čašom mlake vode sa malo limuna.

9. Pevačica koja važi za jedan od naših najboljih ženskih vokala Aleksandra Radović kako kaže iz kuće ne izlazi bez hidratantne kreme, ali i redovno pazi na ishranu i vredno trenira.

8. Milicu Todorović je javnost upoznala još 2004. godine kada je odnela pobedu u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Njena karijera je išla samo uzlaznom putanjom i ređala je hitove, međutim, iako su njene koleginice radile i na fizičkom izgledu i podvrgle su se mnogim estetskim korekcijama, Milica nije želela ništa da menja na sebi jer kako je u više navrata isticala zadovoljna je svojim izgledom, iako joj često prebacuju u šali njeni prijatelji da bi mogla da uradili silikone u grudima.

7. Nina Janković je jednom prilikom izjavila da je protiv plastičnih operacija i savetovala mlade devojke da ostanu prirodne i da pre svega rade na na svom samopouzdanju.

6. Milica Pavlović spada u red pevačica koje nisu koristile pomoć estetske hirurgije, a ona ističe da se nada da se to neće promeniti. Kako kaže redovno trenira, zdravo se hrani i neguje.

5. Lena Kovačević je jednom prilikom ispričala da svoju lepotu neguje odgovarajućim hidratantnim kremama, ali i da nikada ne koristi previše šminke. Takođe, redovno odlazi na kozmetičke tretmana kako bi joj koža bila sjajna i negovana.

3. Jelena Đoković praktikuje jogu lica, vežbe koje se mogu raditi kako bi se tonus kože poboljšao.

2. Bivša srpska teniserka Ana Ivanović važi jednu od najlepših sportiskinja. Ona je danas veoma je posvećena porodici, pre svega deci koju je dobila iz braka sa nekadašnjim fudbalskim reprezentativcem Nemačke Bastijanom Švajnštajgerom, a nedavno su objavili i lepe vesti da je još jedna beba na putu.

1. Glumica Sloboda Mićalović važi za najlepšu ženu u Srbiji koja se nije podvrgla estetskim korekcijama. Ona je jednom prilikom ispričala da je pravilna nega ključ njenog lepog izgledam, te da na spavanje nikada nije otišla sa šminkom, kao i da redovno koristi preparate za negu lica i tela.

 

Komentari (0)

Loading