OTKRILA ŠTA MISLI O MILICI PAVLOVIĆ Aleksandra Radović neće više da ćuti, progovorila je o bivšoj učenici, pa priznala kako je doživljava!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Aleksandra Radović pojavila se na promociji triptiha Borisa Režaka i Rogatih, a osim što je pohvalila rad svojih kolega, ona se osvrnula i na svoje mlađe koleginice. 

Naime, kako su kroz njenu školu pevanja prošle brojne mlade nade sveta muzike, među kojima je bila i Milica Pavlović, a Aleksandra je sada za Alo! otkrila da li misli da je Milica danas zvezda. 

- Ja sam uvek srećna kada vidim svoje učenika da idu svojim nekim pravcem, koji su zacrtali. Naravno ne mogu nikoga da savetujem, u vezi sa tim šta voli i koji muzički žanr njemu prija. Znam koliko je vremena i truda uložila kada je u pitanju glas, poboljšanje svoje tehnike. Ona je putovala i znam da je bila redovna i dolazila je dva puta nedeljno na časove. Imam dece koji dolaze iz Bosne i Hercegovine, i Crne Gore, trud se uvek isplati. Srećna sam zbog toga - istakla je pevačica, ističući da je Milica zvezda. 

Podsetimo, Milica je svojevremeno otkrila i da ju je razočarao Aleksandrin komentar da je ne podržava u pravcu muzike koji ona želi, ali da je vremenom shvatila zbog čega je ona to izgovorila i da je ponosna na to što Radovićeva ima pozitivno mišljenje o njoj. 

- Ja ne mogu tačno da se setim, mislim da je to bila prva emisija u takmičenju. Ona je poslala mom drugu Nikoli neku poruku dok je bio u publici, sadržaja se ne sećam, ali je bila isključiva. Parafraziram, bila je neka izjava tipa "Milica je stvorena za pop muziku, ne podržavam je u tom smeru", u tom trenutku me je zabolelo, jer sam očekivala neku podršku. Ali je razumem, ja sam čula da danas ima prelepo mišljenje o meni. Meni je ona u tom momentu bila uzor što se tiče pevanja - rekla je Pavlovićeva u emisiji Premijera - Vikend Specijal. 

S obzirom na to da se Aleksandra razvela od svog supruga sa kojim ima ćerku, nametnulo se i pitanje da li je teško biti samohrani roditelj, na šta je Radovićeva rekla. 

- Nije to pitanje za mene. Ne gledam to kao neku težinu. Teško je ljudima u braku, kada su sami. Svako ima svoj krst i ne treba se žaliti. Jednostavno guramo kako znamo i umemo. 

ZANEMEĆETE KADA VIDITE KAKO JE NIKOLIJA IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA Pevačica ne liči na sebe, neverovatna transformacija! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading