OTVORIO DUŠU Sloba prvi put progovorio o učešću u Zadruzi, ali i o tome kako ga je roditeljstvo promenilo
Foto: Printscreen

Ljubomir Tozev će ovog petka, 31. marta, ugostiti u svojoj emisiji "Show se nastavlja" koja se emituje samo na Blic televiziji pevača Slobu Radanovića koji će govoriti o stvarima koje intrigiraju javnost godinama.

Tozev će sa Slobom prečešljati sve segmetne njegovog života, a gledaoci Blic televizije imaće prilike da čuju kako pevač iz sadašnje pesprektive gleda na rijaliti "Zadruga" čiji je učesnik bio svojevremeno.

sloba radanović

undefined

 

Kao jedan od retkih koji je nakon učešća u rijalitiju napravio ogromnu karijeru, Sloba Radanović priznaje da ni sam ne veruje da je uspeo da napravi toliki uspeh i izbori se na estradi za svoje mesto.

- Ja i dalje ne mogu da verujem da ide moja pesma na radiju - iskreno je rekao Sloba.

Iako je imao buran ljubavni život, pevač je svoju sreću i mir pronašao sa Jelenom sa kojom je već duže u skladnom braku, a odnedavno je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana, sina Damjana.

OTVORIO DUŠU Sloba prvi put progovorio o učešću u Zadruzi, ali i o tome kako ga je roditeljstvo promenilo

 

 

- To je posebna vrsta ljubavi, nisam mogao ni da zamislim te emocije - prokomentarisao je Radanović njegovu novopečenu ulogu oca.

Osim toga, pevač će ekskluzivno gostujući kod Tozeva na Blic televiziji otkriti koliko ga je smrt oca promenila i koja je to stvar za čime najviše u životu žali.

PRIVATNO JE TEŠKA ŽENA Saša Joksimović progovorio o kolegama sa kojima je radio, pa je otkrio da sin želi da krene njegovim stopama, a ovo ga koči

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading