Lepa Brena
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Lepa Brena je, vidno raspoložena, zapevala ovaj Aleksandrin hit, a u jednom trenutku je i zagrlila Filipa, koji ju je poljubio u obraz

Viktor Živojinović, sin folk zvezde Lepe Brene, juče je obeležio 25. rođendan gala proslavom, a o istoj se priča i piše i danas.

Naime, brojne poznate ličnosti prisustvovale su glamuroznom slavlju, a pojedine pevačice su se latile i mikrofona.Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram, vidimo Prijovićku koja peva jedan od svojih najvećih hitova, ali nije to ono što nam je zapalo za oko.

 

 

Lepa Brena je, vidno raspoložena, zapevala ovaj Aleksandrin hit, a u jednom trenutku je i zagrlila Filipa, koji ju je poljubio u obraz, a pevačicu u ovom izdanju gotovo da nikada ne viđamo.

Brena je pala u sevdah i nije krila da ju je tekst pesme veoma pogodio, a pored njih je sve vreme bio i slavljenik, Viktor Živojinović.

ZAVIRITE U DOM MARIJE KILIBARDE Voditeljka otkrila kako izgleda njen stan i omiljeni kutak, a ovaj detalj koji poseduje mnoge će iznenaditi (FOTO)

Komentari (0)

Loading