ZAVIRITE U DOM MARIJE KILIBARDE Voditeljka otkrila kako izgleda njen stan i omiljeni kutak, a ovaj detalj koji poseduje mnoge će iznenaditi (FOTO)
Foto: Blic tv printskrin

Marija Kilibarda, koja je zbog svoje spontanosti i humora mnogima omiljeno TV lice, mir i beg od poslovnih obaveza pronalazi u svom ušuškanom domu.Dom poznate voditeljke opremljen je mladalački i ima mnoštvo slika na zidu, sitnica i detalja, koji stan čine domom.

Ceo stan opremljen je svetlim tonovima, te su tepisi i nameštaj, kao i zidovi, uglavnom u belim nijansama. U dnevnoj sobi nalazi se ogromna ugaona garnitura, kao i kutak za čitanje - velika fotelja tik uz prozor, a police i stočići sa brojnim knjigama nalaze se skoro u svakom ćošku, kao i vaze sa cvećem.

Posebno pažnju privlači i zid sa crno-belim fotografijama kao i motivacionim porukama, a pored njih voditeljka poseduje i dosta uramljenih fotografija sebe i bližnjih.

Iako se rado slika u modernoj beloj kuhinji, koju krase šarene pločice, reklo bi se da Marija češće praktikuje dostavu hrane nego kuvanje.

Kilibarda u svom stanu, u slobodno vreme, obožava da gosti bliske prijatelje, ali i da radi jogu, što je više puta i isticala.

Komentari (0)

Loading