SUZE NJEGOVOG TATE ĆU PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA Komšije otkrile sve o srpskom predstavniku na Evroviziji 2023
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

- Ako pobedim na Evroviziji, je l' to može da se održi u Čačku? - nedavno je pitao naš ovogodišnji predstavnik na Evroviziji Luka Ivanović poznatiji kao Luke Black.

Luka je zbog "Pesme za Evroviziju" došao u Srbiju, ali inače živi i radi u Londonu kao menadžer u jednoj izdavačkoj kući. Ipak, rodom je iz Čačka u kom su i dalje njegovi baka i deka, ali kako je sam istakao nedavno, kao mali sa tim gradom nije imao veliku povezanost. Više je sedeo kod kuće nego što je izlazio napolje, međutim i dan danas kada ode tamo ipak to oseća kao svoj dom.

SUZE NJEGOVOG TATE ĆU PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA Komšije otkrile sve o srpskom predstavniku na Evroviziji 2023

Foto: Printscreen/instagram

 

Luka je otkrio i da je zbog "Pesme za Evroviziju" u Čačku bio bilbord koji je pozivao da svi glasaju za svog sugrađanina, ali i da je dobio čestitke od Osnove škole "Milica Pavlović" kao i gimnazije koju je pohađao.

Luka nije znao da kaže šta sugrađani misle o njemu jer je kako je istakao u rodnom gradu više vremena provodio kod kuće igrajući igrice, ali zato je ekipa emisije "Metar moga sela" obišla komšije, sugrađane, a i osnovnu školu gde su nam otkrili šta znaju o Luki Ivanoviću iliti Luke Black-u.

- Od prvog do četvrtog razreda uvek je imao svoj komentar, uvek je imao svoj stav - rekli su nam između ostalog u Osnovnoj školi "Milica Pavlović".

Komšije su takođe otkrile neke pojedinosti.

- U momentu kada je Luka proglašen za pobednika ja i njegov tata smo se čuli, evo sada mogu da zaplačem, a suze njegovog oca ću pamtiti do kraja života - kaže prvi komšija i veliki prijatelj porodice Ivanović i dodaje:

SUZE NJEGOVOG TATE ĆU PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA Komšije otkrile sve o srpskom predstavniku na Evroviziji 2023

Foto: Dejan Briza

 

- Trenutno nije lako, ali naći će Lukić način da se izbori - rekao je on.

Luka je i sam pričao da je bio razočaran i da se u jednom trenutku povukao te doneo odluku da se više ne bavi muzikom, međutim, danas je tu gde jeste.

- Izborio se sa tim jer dosta ljudi poklekne u toj borbi da pokažu da su drugačiji - kaže njegov veroučitelj.

NE KRIJE SREĆU Ivana Zečević dobila ulogu u nastavku filma "Munje", a sada je rekla šta joj je najteže palo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading