IMAM MALOG DEMONA U SEBI I ŠIFRU Luke Black progovorio o poremećaju sa kojim se svakodnevno bori
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, otkrio je u intervjuu za britanski muzički portal da mu je uspostavljena dijagnoza F23.8. Reč je o poremećaju ličnosti zbog kojeg gubi pojam o stvarnosti.

Ovo stanje znači da osoba može da vidi ili čuje stvari koje zapravo nisu tu i to varira. Povezuje se sa poremećajem ograničenja ličnosti koje se definiše kao gubljenje kontrole nad emocijama. Osoba može da bude impulsivna i može negativno da utiče na odnose sa drugim ljudima.

"Pre pet godina sam odlučio da ne želim više da se bavim muzikom. Bio sam razočaran publikom u Srbiji, nisu me prihvatili. Sećam se da sam jedne večeri sedeo sa prijateljima, svirao klavir i napravio album inspirisan Dejvidom Bouvijem, Bitlsima i Eltonom Džonom. Snimio sam 30 pesama tada. To je bio jedan od onih trenutaka kada radiš nešto, ali nisi svestan toga. Imam mentalni poremećaj kad ponekad imam slabu svest o stvarnosti". rekao je Luk, te je otkrio o kojem se poremećaju radi:

"Moje stanje se stručno zove F23.8. Zapravo, nema posebno ime. Slično je poput poremećaja ograničenja ličnosti, a imam i pesmu o tome. Da se vratimo na temu, pustio sam tati neke od mojih pesama i rekao mi je da odmah moram da idem u Englesku. Sanjao sam o studiranju tamo, ali kada sam imao 18 godina, to nismo mogli da priuštimo, pa sam sa 27 odlučio da upišem univerzitet", rekao je pevač i dodao:

"Imao sam mnogo veliku tremu od javnih nastupa u prošlosti. U sebi imam malog demona koji mi iz nekog razloga ne dozvoljava da nastupam i želeo sam da ga pobedim. Bio je to veliki izazov za mene i mentalno i fizički, ali sam se na kraju prijavio i pobedio", rekao je naš predstavnik za sajt "Popjustice" i iskreno dodao da stalno fotošopira fotografije na Instagramu jer nema para za novu odeću.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading