"ŠTA ĆE BITI SA MOJIM GLASOM" Slavica Ćukteraš u očajnom stanju, otkazala sve nastupe, pa otkrila da ima veliki problem sa glasnim žicama
Foto: Alo!/ Dejan Briza

Pevačica Slavica Ćukteraš zapažena je u Zvezdama Granda zbog svojih glasovnih sposobnosti, međutim njoj je upravo sada to ugroženo.

Naime, ona je otkrila da se još uvek bori sa problemom zadebljanja glasnih žica.

- Na inhalacijama sam. To je teško, prvi put kada se čuje. Jer, kao, šta će biti sa mojim glasom? Međutim, posle sam čula da nisam ja jedina - rekla je Ćukteraš u "Premijeri".

Pevačica se nedavno obratila fanovima putem Instagrama, te saopštila svoje stanje.

- Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: "Ne smeš da pevaš!" A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima - počela je i dodala:

- Cigarete ni slučajno (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka - napisala je Slavica.

OGORČEN Vojaž potkačio Bikovića zbog "Južnog vetra", pa otkrio da film i njegova uloga loše utiču na omladinu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading